Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet, hogy itt van valami...

Lehet, hogy itt van valami kisertet?

Figyelt kérdés
Foleg a nappalinkban tortennek furcsa dolgok. Mikor bekoltoztunk, a nappaliban a konnektorba ha barminek a dugojat bedugtam, a szemem lattara tolodott ki a dugo es hullott a foldre. Aztan nehany het utan ez abbamaradt. Mult heten becsuktam a szekrenyajtot, nyekergos szekreny, es tisztan emlekszem, hogy gondoltam becsukom most, nehogy akkor nyekeregjek vele, mikor a baba mar alszik. Visszamentem 10 perc mulva es az egyik ajtaja nyitva volt. Tegnap este a telefonom csorgott egy nem beallitott csorgessel, megneztem, es nem is hivott senki csak csorgott magatol. Ma elvittem a gyereket az oviba, hazajovok, es a kakao amit a dohanyzoasztalon hagyott, lenn a foldon kiboritva, bogre elgurulva mintha valaki erobol lesodorta volna. Ok, a telefon az lehet, hogy csak megbolondult, maskor is volt mar vele ilyen-olyan gond, de a tobbi dolog? Nem ertem. En szeretnek nem hinni ezekben a dolgokban, megis kicsit nyomasztanak ezek most mar.
2014. okt. 13. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy nem szellem, ha csak nem egy olyan lélek van a házatokban aki szeret olyan dolgokat csinálni aminek egyáltalán semmi értelme. A szellem az az énünk semmi egyéb, a mai világban mindenhol találkozni a szellemekkel valamilyen formában nagyon elcsépelt dolog ez már. Vannak megmagyarázhatatlan dolgok, persze csak számunkra azok. Vannak véletlenek. Most ha valódi szellem lenne a kérdem én ha mindent el tud mozdítani meg be-ki kapcsolni akkor mért nem tud írni vagy a szemed előtt egy könyvet lapozgatni stb:) Nekem is volt olyan hogy kikapcsolt meg be a tv magától és kiderült hogy a szomszédnak volt ilyen strong a távkapcsolója :D szal nem is foglalkozom vele! A földnek rengeteg energiája van ami néha elszabadulhat valamilyen formában.
2014. okt. 13. 12:10
 2/10 anonim válasza:
55%
Nyugodj meg, szellemek nem léteznek! Felesleges aggódnod ez miatt :)
2014. okt. 13. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Sátornégyzet minden ajtóra ablakra oszt csá!
2014. okt. 13. 14:22
 4/10 Legoman ***** válasza:
Lehetséges hogy az, sőt tuti. Írtam privátban.
2014. okt. 13. 14:27
 5/10 hidra12 ***** válasza:
Kamu sztori a kérdés ott bukott meg hogy (láttad hogy a dugo kieset magátol)
2014. okt. 13. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
ezotéria lenyűgöző hogy mennyi hiszékeny gyáva embert bevonz
2014. okt. 13. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
ez a dunántúli hanghullámember műve, láthatatlan mivel hanghullámokból áll, én pl tegnap láttam hogy lopja a dugót a konyhából(ez a hobbija)
2014. okt. 13. 21:15
 8/10 A kérdező kommentje:
:D remeltem, hogy nehany ilyen idiota is valaszol majd valami idiotasagot amin nevethetek. Ha eloben latnal, tudnad, hogy egy tok atlagos anyuka vagyok, nem egy unatkozo kis tinedzser akinek nincs jobb dolga, mint kamu dolgokat irni. A dugo ami kiesett a falbol nem kamu. Lehetseges, hogy hulye vagyok igen, es hulye kerdes ezen gondolkodni, de minden amit ide irtam igaz.
2014. okt. 13. 21:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy a dugó önmagától kiesett a konnektorból!

Nem kell ahhoz szellem, elég, ha a szorító-rugó törött, vagy kitágult, ami a dugó érintkezőjét szorosan tartani hivatott.

Amennyiben nem esik ki és a hiba fennáll, az átmeneti ellenállás megnövekedése miatt felizzhat, tüzet okozhat.

Ha tehát szellem volt, az az őrngyalod.

Amennyiben nem akarod, hogy szekrényed ajtaja magától kinyíljon, az ajtóba épített zár erre hivatott.

"Kopogó szellem" tulajdonsága lelökni ezt-azt. (Kakaó) Igenám, de a poltergeist nem csak a kakaóra haragszik, hanem nem áll meg egy dolodnál és több tárgyat is ide-oda hajigál.

.

Gondolom, nappalitokban nem csupán egyetlen konnektor van. A többször "kitolódó" villásdugót próbáltad másikba is bedugni? Csupán kiváncsiságból...

.

Úgye, nem veszed zokon, ha a kérdésed kifejtését kitaláltnak tartom?

2014. okt. 14. 10:01
 10/10 anonim válasza:
Szerintem nem raktál ékezetet, és ezért úgy érzed mintha hatalmas hiányérzeted lenne,amit a szellemekkel próbálsz helyettesíteni.Mellesleg a telefont, az elmegyógyintézetbe vigyétek. Mert bolond.Nem?
2014. okt. 14. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!