Szerintetek léteznek vámpírok?
Ha nem mondhatjuk azt, hogy nem léteznek, akkor mi a francért tetted fel a kérdést?
És egyébként is tanuld már meg használni azt a szerencsétlen keresőt, azonnal kapnál nagyjából 1000 választ.
Szerintem nem léteznek, és direkt írok, mert ez egy ilyen oldal, te pedig kérdezni sem tudsz ezt a kérdést már milliószor fel volt téve tessék: [link]
-Szkeptikusok és trollok válaszai nem érdekelnek.
-Akkor nem így kéne megfogalmazni a kérdést szomorú, hogy tudatlan vagy.
"Ennyit a szövegértésről."
Bizony ennyi jobb, ha visszamész a suliba és megtanulsz fogalmazni.
Szóval megint idetalált az összes papagáj, akik csak a megunt válaszaikat tudják ismételgetni az előző kérdésektől. xD
Nem baj. Remélem azért érkezik hasznos válasz is.
"Szerintetek léteznek vámpírok?"
Nem.
"Szkeptikusok és trollok válaszai nem érdekelnek."
Ja, akkor nem szóltam.
"Kár erőlködni."
Szerintem is. Hagyd is abba.
Jaj, bocsánat, nem akartalak megbántani! Nem tudtam, hogy a "nincs" válasz ennyire sértő számodra.
Tudod mit? Inkább legyenek vámpírok. Ahogy neked jobban esik, nehogy aztán még teljesen magadba fordulj!
Nem venném a lelkemre, hogy miattam hasonulj meg önmagaddal, és ne tudd feldolgozni ezt a hatalmas sokkot.
Vannak vámpírok, hallod, LÉTEZNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!