Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek, boszorkány...

Léteznek szellemek, boszorkányok vagy zombik?

Figyelt kérdés

2014. okt. 11. 18:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%

Boszorkányok léteznek őket úgy hívják, hogy természetgyógyász .

Vámpírok nem léteznek, mert azok legendája a vérivó istenségekkel kezdődött csak idő kérdése volt, hogy megjelenjenek a vámpírok, de van vámpírizimus .

Zombik pedig egyáltalán nem léteznek .

A szellemek pedig a tudat holograma. Van még kérdés? :D

2014. okt. 12. 11:05
 12/19 Napfonat ***** válasza:
23%

Szellemek: nem lehet tudni, nincs rájuk bizonyíték

Boszorkányok: a XX. századtól léteznek boszorkány szekták és szervezetek. A legismertebb talán a wicca-kultusz. Ezeknek a boszorkányoknak azonban semmi köze sincs a mesebeliekhez. Legfeljebb természetgyógyászathoz értenek.

Zombik: bizonyítottan NEM léteznek!

2014. okt. 12. 16:00
 13/19 anonim ***** válasza:
23%
nem, varázserejű:nem, nem.
2014. okt. 12. 18:01
 14/19 szalaiga.bor ***** válasza:
57%
Nézz körül reggelente az utakon! Tele van zombival, és mind autót vezet.
2014. okt. 15. 06:25
 15/19 Manton Jager válasza:
66%

Szellemek talán, attól függ, mit értünk a fogalmon, boszorkány dettó, a zombik viszont léteztek valaha.

Nem tudom már, hol olvastam, és nem tudom, igaz-e, de állítólag, asszem, Egyiptomban találtak olyan tömegsírokat, ahol a fejeket külön temették a testektől. A legtöbb maradvány csonka volt, hiányzott róluk ez-az, egy kar, egy láb, ilyesmi, és egyszreűen csak elásták őket, minden jelzés vagy tiszteletadás nélkül, és a szerveiket sem szedták ki. A tudósok a vizsgálatokból végül arra jutottak, hogy egy élősködő áldozatai lettek, ami az agyat támadta, mint valami húsevő baktérium, felzabálta. Ettől az áldozat lassacskán "megőrült", hallucinált, kihagyásai voltak, valószínűleg agresszívvá is vált, a legijesztőbb viszont, hogy mivel nem tudta rendesen feldolgozni az ingereket, gyakorlatilag érzéketlenné vált a fájdalomra... ergo tiszta zombiként viselkedett, levágod a karját, és jön tovább, hörögve, nyálcsorgatva, ki tudja, hogy...

Szóval, hamar rájöttek, hogy a legjobb és legbiztosabb módja az ártalmatnanításnak, ha elválasztják a fejüket a nyakuktól. Valószínűleg elővigyázatosságból temették aztán külön a fejeket...

Ez nagyjából egyfajta... járványszerű megbetegedés volt, de ezzel a módszerrel - aka kiirtunk x darab falut, mind egy szálig - sikerült is megállítani a terjedését, úgyhogy a történelemben egy ponton nagyjából azon múlhatott Afrika homo sapiens populációjának fennmaradása, hogy pár katona/falusi/akárki megtalál-e minden potenciálisan fertőzött felnőttet vagy gyereket a pinében vagy a búzaföldön...

De mondom, nem tudom, igaz-e, vagy csak kitaláció, valami filmhez, vagy fene tudja, de évekkel ezelőtt olvastam róla... a zombimítosz eredetének vizont sztem elfogadható, végülis, a vámpirizmusban is van igazság, ugye...

2014. okt. 15. 09:28
 16/19 anonim válasza:
6%
na igen, aztán jött egy szakállás serif aki mindegyiket kinyírta. WD :)
2014. okt. 16. 14:55
 17/19 anonim válasza:
53%
csak szellemek léteznek.. meg talán ufók
2014. dec. 24. 13:54
 18/19 anonim ***** válasza:
igen, igen, nem ne is gondolkodj zombiapokalipiszben.
2016. jún. 24. 22:12
 19/19 anonim válasza:
Zombik gyakorlatilag léteznek, de nem hörgő félholtak, akik agyat esznek, hanem "egyszerűen" húsevő baktériummal fertőzöttek.
2016. jún. 24. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!