Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy üldözhetném el a Ginosajit?

Hogy üldözhetném el a Ginosajit?

Figyelt kérdés
Gyerekek, alig pár hónapja egy fekete kapucnis, hullasápadt, fekete fickó fura járással elkezdett ütögetni engem egy kanállal. Nagyon fáj, próbálok elmenekülni előle, de senki nem hisz nekem. Úgy tudom, hogy ez a lény a ginosajit. Mit csináljak, hogy elmenjen?
2014. okt. 11. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyél sajtot.
2014. okt. 11. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Kérd az atlantiszi fényjárók segítségét! Ők már réges régóta ismerik ezt a lényt és azt is tudják, hogy lehet legyőzni.

Amíg várakozol a segítségükre kezd el te is kanállal ütögetni, mert ettől teljességgel zavarba jön és 48 órára eltűnik.

2014. okt. 11. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Már próbáltam én is csapkodni a szemetet, de ő mindig erősebb volt.:/ Már csupa kéz-ződ foltcvdf,msdf,sdf

A francba! Most is rávágott a kez...

2014. okt. 11. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
a világító kövem képes elűzni őt, de a lumbulábiak is segítségedre lehetnek felveszik az ő alakját és visszaütnek neki, ha ez sem ment próbáld ki a bézbózütőt!
2014. okt. 11. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kell elűzni.

Hanem: Pitbull kutyákkal szét tépetni.

2014. okt. 11. 23:44
 6/6 anonim ***** válasza:
De mondjuk úgyis elintézheted, ha belököd egy instant feketelyukba.
2014. okt. 12. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!