Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van egy fiu barátom az ki...

Van egy fiu barátom az ki akarja nyitni a harmadik szemét mert állítólag démon van a szobájában. Jól teszi ha kinyitja?

Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 15:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ű, én meg csak most látom, hogy a szobájában van valami nem a szájában xD
2014. okt. 11. 16:29
 12/20 anonim ***** válasza:
:/ olvasd el figyelmesen hogy a szobában van
2014. okt. 11. 17:04
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a barátod beteg.:S Jót tenne egy pszichológus.Az egy dolog hogy a tárgyak...stb de a pók hát az nagy elme zavarra utal.Meg a tőr hát az mág hagyján hogy a harmadik szem kinyitása egyáltalán nem függ össze de hát ti tudjátok.
2014. okt. 11. 17:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Adok én neked pszihológust
2014. okt. 11. 17:32
 15/20 anonim válasza:
En is eppen most beszeltem a baratoddal. En akartam leirni azt a pokos sztorit. Milyen kicsi a vilag!!!! Ja most megtudtam hogy mi az a haadik szwem igy neki is majd elmondom mert aztmondta o se tudja mi az. Tok erdekes :)))) ha akarsz irjal privibe
2014. okt. 11. 17:54
 16/20 anonim ***** válasza:
20%

Kedves Kérdező, kedves T#mesterek-mestere#T nevű felhasználó!

Szeretettel és évtizedes tapasztalattal várlak titeket szerény rendelőmben, ahol a képzeletbeli barátok meghalnak.

Dr. Mészáros

2014. okt. 11. 18:34
 17/20 anonim ***** válasza:
61%
Tanácsolom barátodnak: először zavarja el a démont, aztán nyissa harmadik szemét, nehogy a démon meglátásától mentális betegséget kapjon!
2014. okt. 12. 17:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Nincs semmiféle démon meg pók. De ha hiszitek ha nem ki lehet rakni egy webkamerát ami infra tartományban is vesz.
2014. okt. 14. 21:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Na ez az infra webkam engem is érdekelne.

Amúgy a 3. szemet mindenkinek érdemes lenne kinyitni, mert elősegíti a tudatos gondolkodást. Már ha valaki képes rá...

2014. okt. 15. 05:32
 20/20 anonim ***** válasza:
*sniff* *sniff* ti is érzitek a baromság szagot?
2014. okt. 16. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!