Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik ezek a "madárszerű lény"...

Mik ezek a "madárszerű lény" észlelések?

Figyelt kérdés
régebben is hallottam róluk de nem nagyon foglalkoztam velük, mert szerintem csak kitalálták őket, mivel a leírásuk szerintem pont olyan mint egy microraptor.Most azonban kicsit elkezdtek érdekelni.Eddig viszont nem találtam róluk semmit...Tudnátok segíteni?Van kriptidnevük?Vagy tényleg csak kitalációk.

2014. szept. 9. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amúgy van egy ilyen oldal is (nevét nem tudom)

Ami azzal foglalkozik hogy egy/több ember kitalál egy lényt, ir hozzá történetet, készít egy rajzot hogy na hogyan is nézhet ki... És akinek megtetszik az ötlet az elkezd róla képeket készíteni, történeteket kitalálni, terjeszteni minél több helyen stb...

2014. szept. 13. 19:01
 12/15 A kérdező kommentje:
akkor ez 100% kitalált...
2014. szept. 13. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:
kecskék
2014. szept. 15. 15:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Úgy hívják Galamb.
2014. szept. 15. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy egyre többen látnak ilyet. Mindjárt megkeresem, hogy hol láttam.
2014. szept. 16. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!