Mik ezek a "madárszerű lény" észlelések?
Figyelt kérdés
régebben is hallottam róluk de nem nagyon foglalkoztam velük, mert szerintem csak kitalálták őket, mivel a leírásuk szerintem pont olyan mint egy microraptor.Most azonban kicsit elkezdtek érdekelni.Eddig viszont nem találtam róluk semmit...Tudnátok segíteni?Van kriptidnevük?Vagy tényleg csak kitalációk.2014. szept. 9. 21:17
2/15 anonim válasza:
Tényleg csak beteg emberek fejében születnek ilyen lények, de itt ilyent nem illik mondani.
3/15 A kérdező kommentje:
én nem értem ezeket... miért jó nekik kitalálni ilyen hülyeségeket???ezek miatt fogom elveszíteni a hitem a kriptidekben...már ha tényleg kitaláció,
2014. szept. 10. 19:09
4/15 anonim válasza:
Gyanítom erre gondolsz:
5/15 A kérdező kommentje:
nem, de egyébként a molyembert is kitaláltnak tartom... itt olvastam hogy valami madárszerű lények támadtak meg egy horgászt és valaki írta alá hogy mostanában sokan észlelnek ahoz hasonló lényeket
2014. szept. 12. 16:06
6/15 anonim válasza:
Nem tudom, erről nem hallottam.
7/15 A kérdező kommentje:
2014. szept. 12. 23:07
8/15 anonim válasza:
Nagyon emlékeztet az írásmód egy bizonyos történeteket kitaláló személyére... ha nem ő az akkor nem, de mondjuk picit hihetetlen a sztori.
9/15 A kérdező kommentje:
szerintem is hihetetlen...de valaki írta alá a végénél hogy nem csak az a kérdező látott azokhoz hasonló lényeket, interneten viszont semmit sem találtam róluk, semmi észlelést, csak ezt az egyet és mivel a nevüket sem tudom ezért elég nehéz lenne találni róluk valamit, megnéztem egy csomó kriptozoologiával foglalkozó oldalt de egyiken sem volt fent ehez a leíráshoz illő lény
2014. szept. 13. 11:36
10/15 anonim válasza:
Nem csak egy ilyen kérdésben írtak itt ilyen lényekről, de sajnos mindet egy és ugyanazon kérdező tette fel, aki nagyon unatkozott. A kérdéseiből látszik, hogy csak kitalálta. Főleg annál amit belinkeltél, ugyanis konkrétan a Primeval című sorozat időanomáliáját írta le. :D Pontosan ugyanúgy ahogy ott kinéz... Szóval már akkoris azonnal lebuktattam.
Bár jó lenne, ha valóban lennének ilyen madárszerű lények, de sajnos az összes észlelés egyértelmű kamu.
D.W.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!