Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik ezek a "madárszerű lény"...

Mik ezek a "madárszerű lény" észlelések?

Figyelt kérdés
régebben is hallottam róluk de nem nagyon foglalkoztam velük, mert szerintem csak kitalálták őket, mivel a leírásuk szerintem pont olyan mint egy microraptor.Most azonban kicsit elkezdtek érdekelni.Eddig viszont nem találtam róluk semmit...Tudnátok segíteni?Van kriptidnevük?Vagy tényleg csak kitalációk.

2014. szept. 9. 21:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
molyember
2014. szept. 9. 21:51
 2/15 anonim ***** válasza:
5%
Tényleg csak beteg emberek fejében születnek ilyen lények, de itt ilyent nem illik mondani.
2014. szept. 9. 23:28
 3/15 A kérdező kommentje:
én nem értem ezeket... miért jó nekik kitalálni ilyen hülyeségeket???ezek miatt fogom elveszíteni a hitem a kriptidekben...már ha tényleg kitaláció,
2014. szept. 10. 19:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom erre gondolsz:

[link]

2014. szept. 12. 10:05
 5/15 A kérdező kommentje:
nem, de egyébként a molyembert is kitaláltnak tartom... itt olvastam hogy valami madárszerű lények támadtak meg egy horgászt és valaki írta alá hogy mostanában sokan észlelnek ahoz hasonló lényeket
2014. szept. 12. 16:06
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, erről nem hallottam.
2014. szept. 12. 21:26
 7/15 A kérdező kommentje:
2014. szept. 12. 23:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon emlékeztet az írásmód egy bizonyos történeteket kitaláló személyére... ha nem ő az akkor nem, de mondjuk picit hihetetlen a sztori.
2014. szept. 13. 08:48
 9/15 A kérdező kommentje:
szerintem is hihetetlen...de valaki írta alá a végénél hogy nem csak az a kérdező látott azokhoz hasonló lényeket, interneten viszont semmit sem találtam róluk, semmi észlelést, csak ezt az egyet és mivel a nevüket sem tudom ezért elég nehéz lenne találni róluk valamit, megnéztem egy csomó kriptozoologiával foglalkozó oldalt de egyiken sem volt fent ehez a leíráshoz illő lény
2014. szept. 13. 11:36
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem csak egy ilyen kérdésben írtak itt ilyen lényekről, de sajnos mindet egy és ugyanazon kérdező tette fel, aki nagyon unatkozott. A kérdéseiből látszik, hogy csak kitalálta. Főleg annál amit belinkeltél, ugyanis konkrétan a Primeval című sorozat időanomáliáját írta le. :D Pontosan ugyanúgy ahogy ott kinéz... Szóval már akkoris azonnal lebuktattam.

Bár jó lenne, ha valóban lennének ilyen madárszerű lények, de sajnos az összes észlelés egyértelmű kamu.

D.W.

2014. szept. 13. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!