Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez milyen képesség?

Ez milyen képesség?

Figyelt kérdés

Szép napot mindenkinek!

Köszönöm, hogy időt szántok a kérdésemre, habár nem is ismertek. Szóval, kisgyermekkorom óta van egy adottságom. Megálmodok pillanatokat a jövőből. Szeretném, ha tudnátok, hogy ez nem hazugság. Igaz minden, amit leírok. Mindig megtörténik a ,,látomás". Olyankor tudom előre, hogy mi fog történni. Ez nem tudatos, csak úgy ezzel vagyok ,,megáldva". Szeretném, ha megmagyaráznátok, hogy miért van ez a képességem, vagy, hogy egyáltalán mi ez. Aki kíváncsi a többi ilyen természetfeletti dolgomra, kérlek jelezd privát üzenetben, és megírom.

Köszönettel:Egy tizenkét éves lány.

2014. szept. 5. 19:05
1 2 3
 11/25 M1A1 válasza:

#10:

Persze, ezt így is fel lehet fogni. Régen a föld is lapos volt.. A varázslásban és egyéb képességekben meg fene tudja mikben én sem hiszek. De ez a "megálmodás" nem kitaláció, ezt biztosan tudom, mert velem is megtörtént már nem egyszer. Bizonyíték sajnos nem nagyon van rá, ezért kár is vitatkozni ezen az egészen. Valószínűleg én sem hinném el, ha velem nem történt volna már meg(ráadásul elég sokszor).

2014. szept. 5. 21:19
 12/25 anonim ***** válasza:
22%

11es

"Bizonyíték sajnos nem nagyon van rá, ezért kár is vitatkozni ezen az egészen."

te mondtad ki a lényeget.

2014. szept. 5. 21:36
 13/25 anonim ***** válasza:
18%

#10 mintha azt látnám a válaszod alatt hogy:

"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik" :D Mit erőlködsz, ez nem a te pályád :) De tényleg nem :D

Kellemes hétvégét :)

2014. szept. 5. 22:01
 14/25 anonim ***** válasza:

tavaszi magkezdemény, figyeljél csak!

én válaszokat adni írok ide, és nem pontozgatni!

azokat meghagyom a magadfajta, önkéntes rendőrtípusú egyéneknek, akik már máshogy nem tudják kiélni magukat, mint jelentgetnek, és pontozgatnak.

na szép estét, LÜTYŐ!

2014. szept. 5. 22:08
 15/25 anonim ***** válasza:
A zéró pontot nem tőlem kaptad, csak beképzelted magadnak. Nem kell itt hisztizni a nulla az nulla. Szép estét neked is, te kis pö-cs :D
2014. szept. 5. 22:15
 16/25 anonim ***** válasza:

Elhiszem neked. Mégis miket látsz, apró dolgokat, vagy nagyokat? Tudnál-e segíteni az embereknek, ha megfejted a helyszínt?

Egyébként jó jönne, egy két személyes jótanács, ha látnál... :)

2014. szept. 5. 23:05
 17/25 A kérdező kommentje:

Tizedik válaszoló! Alaptalan a válaszod. 2002-ben születtem. Egy kertes házban élek, ahol van két kutya, és rendszeresen én itatom-etetem őket, játszom is velük. Szeretek iskolába járni, és tanulni is. Sajnos emiatt az osztálytársaim egy része kiközösít emiatt, de van néhány igaz barátom. Szóval nem szoktam unatkozni.

Kérlek titeket ne kezdjetek el vitatkozni! Ez az oldal a kérdések megválaszolásáért van, nem pedig az összetűzésekért.

2014. szept. 6. 06:43
 18/25 anonim ***** válasza:

Ez egy negatív dolog. Ugy hívják, hogy spiritizmus.Nagyon nehéz tőle szabadnak lenni. Több év kell hozzá-jobb esetben mig az ilyen egyének kitisztulnak.

Fogadjunk, látatlanban, a fejem ráteszem, hogy az anyukád foglalkozik jóslással és asztrológiával.

2014. szept. 6. 07:20
 19/25 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok, velem is van ilyen.
2014. szept. 6. 14:31
 20/25 anonim ***** válasza:

Mielőtt én is válaszolok, mondom, hogy teljesen jogos az előttem írók feltételezései, mert nagyon, nagyon, nagyon sok troll kérdés van az egész oldalon és főleg ebben a topicban.

Ezeket a "látomásokat" megálmodod, tehát alvás közbe van látomásod, vagy napközben is, éber állapotban is vannak?

Nem mindegy.

Nekem nem konkrétan látomásom van, hanem csak deja vu-m, amikor emlékszem az akkor megtörténő dolgokra és így arra is ami történni fog. Persze én ezt nem egy képességnek kezelem, nem is természetfelettinek, hisz nem hiszek ilyenekben, de érdekes mikor megélem.

2014. szept. 6. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!