Ez milyen képesség?
Szép napot mindenkinek!
Köszönöm, hogy időt szántok a kérdésemre, habár nem is ismertek. Szóval, kisgyermekkorom óta van egy adottságom. Megálmodok pillanatokat a jövőből. Szeretném, ha tudnátok, hogy ez nem hazugság. Igaz minden, amit leírok. Mindig megtörténik a ,,látomás". Olyankor tudom előre, hogy mi fog történni. Ez nem tudatos, csak úgy ezzel vagyok ,,megáldva". Szeretném, ha megmagyaráznátok, hogy miért van ez a képességem, vagy, hogy egyáltalán mi ez. Aki kíváncsi a többi ilyen természetfeletti dolgomra, kérlek jelezd privát üzenetben, és megírom.
Köszönettel:Egy tizenkét éves lány.
Ez majdnem mindenkinél természetes dolog.
Ezzel nem hiszem,hogy meg vagyunk áldva.Ez van.Külömben azt hallottam,hogy ha meglájuk a jövőt isten azt jelzi ezzel,hogy nem kell aggódnunk a holnap miatt.Tegnap is ez történt velem..a részleteket most nem írnám le.
Szép estét neked is.
Szia! :)
Ha ez igaz, és kísérleti körülmények között is be tudod bizonyítani, egymillió dollárt kaphatsz!
Elfogadok 10%-ot, amiért felhívtam rá a figyelmedet :P
Ez egy jó képesség. Te még egy tiszta kis lélek vagy ez azt jelzi.
Kellemes hétvégét és a legjobbakat.
ezzel az a baj, se 12 éves kislány nem vagy, se ilyen képességed, NINCS!
ahogy feljebb írták, unalom van dögivel, gondolom egy panelszobában vagy bezárkózva, nem érdekel a külvilág, az iskola sem, pedig lenne tanulnivaló, és ezen az oldalon unalomból, írkálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!