Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez milyen képesség?

Ez milyen képesség?

Figyelt kérdés

Szép napot mindenkinek!

Köszönöm, hogy időt szántok a kérdésemre, habár nem is ismertek. Szóval, kisgyermekkorom óta van egy adottságom. Megálmodok pillanatokat a jövőből. Szeretném, ha tudnátok, hogy ez nem hazugság. Igaz minden, amit leírok. Mindig megtörténik a ,,látomás". Olyankor tudom előre, hogy mi fog történni. Ez nem tudatos, csak úgy ezzel vagyok ,,megáldva". Szeretném, ha megmagyaráznátok, hogy miért van ez a képességem, vagy, hogy egyáltalán mi ez. Aki kíváncsi a többi ilyen természetfeletti dolgomra, kérlek jelezd privát üzenetben, és megírom.

Köszönettel:Egy tizenkét éves lány.

2014. szept. 5. 19:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
27%
az, hogy egy elhanyagolt, magányos gyerek vagy, nem képesség, hanem egy szerencsétlen állapot.
2014. szept. 5. 19:14
 2/25 anonim ***** válasza:
Mivel mindenki megérdemel egy esélyt, ezért most feltételezem, hogy nem hazudsz, vagy unatkozol. Ebben az esetben írj nekem néhány konkrét példát, úgy több minden leszűrhető. Az ilyesmik miértjére nincs általános válasz, mert a képességek sokszor egyénfüggők, tehát a válasz is.
2014. szept. 5. 19:22
 3/25 anonim ***** válasza:
66%

Ez majdnem mindenkinél természetes dolog.

Ezzel nem hiszem,hogy meg vagyunk áldva.Ez van.Külömben azt hallottam,hogy ha meglájuk a jövőt isten azt jelzi ezzel,hogy nem kell aggódnunk a holnap miatt.Tegnap is ez történt velem..a részleteket most nem írnám le.

Szép estét neked is.

2014. szept. 5. 19:35
 4/25 anonim ***** válasza:
70%

Szia! :)

Ha ez igaz, és kísérleti körülmények között is be tudod bizonyítani, egymillió dollárt kaphatsz!

[link]

Elfogadok 10%-ot, amiért felhívtam rá a figyelmedet :P

2014. szept. 5. 19:40
 5/25 anonim ***** válasza:

Ez egy jó képesség. Te még egy tiszta kis lélek vagy ez azt jelzi.

Kellemes hétvégét és a legjobbakat.

2014. szept. 5. 19:41
 6/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát! Az első válaszolónak üzenném, hogy a feltételezés nem igaz, szerencsére egy boldog és szerető családban nevelkedek, természetesen vannak viták, de elsimítjuk őket. Mégegyszer köszönöm!
2014. szept. 5. 19:59
 7/25 A kérdező kommentje:
Kedves negyedik válaszoló! Ígérem, ha ez a ,,challenge“ beválik, és birtokában leszek az összegnek, nem feledkezem meg rólad.
2014. szept. 5. 20:04
 8/25 anonim ***** válasza:
Fiatal korban nem ritkaság. Ahogy nőssz, elhalványul a képességed. Velem is ez volt a helyzet. 20 éves koromra teljesen el is múlt.
2014. szept. 5. 20:52
 9/25 M1A1 válasza:
Én is szoktam ilyeneket álmodni. Néhány másodperces álmok... Reggel felkelek, egy 10-20 perc alatt elfelejtem, aztán előbb-utóbb megtörténik velem. Ezt onnan tudom, hogy mikor lejátszódnak az első képek, hirtelen visszajön az egész álom. Van hogy változtatok azon ami megtörténik(mondjuk túl sok mindent nem lehet néhány másodpercen :) ). Konkrét példa most épp nem jut az eszembe.. De az biztos hogy előfordult már velem is, elég sokszor.
2014. szept. 5. 21:01
 10/25 anonim ***** válasza:
15%

ezzel az a baj, se 12 éves kislány nem vagy, se ilyen képességed, NINCS!

ahogy feljebb írták, unalom van dögivel, gondolom egy panelszobában vagy bezárkózva, nem érdekel a külvilág, az iskola sem, pedig lenne tanulnivaló, és ezen az oldalon unalomból, írkálsz.

2014. szept. 5. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!