Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen természetfeletti...

Milyen természetfeletti képességek vannak, amiket meg lehet tanulni, elsajátítani?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például tárgyak mozatása gondolattal,és tűzgyújtás gondolattal.Egyáltalán léteznek ilyen képességek,és ha igen hogyan lehet megtanulni?

2012. nov. 5. 15:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Villám idézés, én ezt tudom, 5 évig tanultam.
2012. nov. 5. 15:42
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Soha az életben nem fogod megtanulni ha szellemileg nem vagy elég érett. Először magadat ismerd meg mélyebben.
2012. nov. 5. 15:43
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Én látó vagyok
2012. nov. 5. 15:45
 4/22 A kérdező kommentje:
Hol és hogyan lehet villám idézést tanulni?
2012. nov. 5. 15:48
 5/22 anonim ***** válasza:
31%
léteznek ilyenek, de úgy tudom, hogy csak úgy lehet ezekhez jutni, ha megcsíp egy radióaktív pók...
2012. nov. 5. 15:50
 6/22 anonim ***** válasza:
Nagyon veszélyes. Először elég belső energiát kell gyűjtened magadba, majd ha megvan, akkor egy sokkolót bele kell vágnod a kezedbe, de ha nem gyűjtöttél elég energiát, akkor nagyon rosszul jársz.
2012. nov. 5. 15:53
 7/22 x) ***** válasza:
90%

Ha fogékony vagy rá akkor esetleg egy nagyon kicsi esélyed lehet rá hogy természetfeletti dolgokat tanulj. De az ilyeneknek nagy része veleszületett, ha nem akkor az csak belemagyarázás. A tűzgyújtás gondolattal dolgon meg jót nevettem, attól hogy nagy ezotériahívők vagyunk még kell nézni a csúnya fizikai tényeket is. Gondolattal tüzet gyújtani egyszerűen lehetetlen.

Ha viszont valami olyasmit akarsz ami úgy néz ki mintha természetfeletti lenne abban tudok neked segíteni. Például a médiumok, mentalisták világát ajánlanám. Rengeteg apró trükk van amit sok gyakorlással elképesztően elő lehet adni. De persze ehhez is érzék kell, ami nem tanulható. Tudni kell az emberek testbeszédéből, pupillamozgásából olvasni. Meg persze meg kell tanulni ösztönösen figyelni a körülötted lévőkre és logikusan gondolkodni. De semmi természetfeletti nincs benne.

2012. nov. 5. 17:40
 8/22 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
88%
Én villany pásztor vagyok és terelem az áram nyájat. ._.
2012. nov. 5. 19:50
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

En ettol az embertol tanultam a kepessegemet:

http://www.youtube.com/watch?v=XpQQpIOCp_A

Nehez, de el lehet sajatitani. Sok sikert!

2012. nov. 6. 06:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

én is látó vagyok

szerencsére, mi is lenne velem ha nem látnék

2012. nov. 9. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!