Mi lehet ez? Természetfeletti dolog?
Van pár dolog, amire nem találok magyarázatot, nem értem mi történik. Például:
- néha olyan érzésem van, hogy valaki/valami beleszuszog, beleliheg a fülembe
- árnyakat látok és lépteket hallok, néha, ha a házba sétálok, megyek valahova, olyan mintha követnének
- olykor olyan zenét hallok a gép mellől, amit még életembe soha nem hallgattam, nem tudom mi az, de van, hogy sípolást hallok, vagy gitárhangot
- és ami a legjobban kiakaszt: néha olyan érzésem van, hogy valaki húzkodja ki a farkam körül a szőrt
A kérdés nem kamu, komoly dolog, ezért szeretnék segítséget kapni, miért lehet ez és mi lehet ez.
Kábé mióta van ez így? Ha régóta és vissza tér a dolog akkor barátom nagy kakiban vagy mert ez egy démon és az nem emberi hanem gonosz és nem tudod magadról levakarni.
Ha nem, akkor meg egy szellem. De azért kérdezz meg valakit a családból hogy nem volt-e olyan ember a családban aki gitározott netán olyan zenét hallgatott... A jelek szerint ha szellem akkor nagy valószínűséggel nő lehetett.
Ha sípol a füled azt jelenti hogy magas a vérnyomásod és üldözési mániád van.
A megoldás nagyon egyszerű: Sportolj és ha nem hiszed hogy léteznek szellemek akkor nem félsz tőlük feleslegesen.
"- néha olyan érzésem van, hogy valaki/valami beleszuszog, beleliheg a fülembe"
Képzelgés.
"- árnyakat látok és lépteket hallok, néha, ha a házba sétálok, megyek valahova, olyan mintha követnének "
Képzelgés
"- olykor olyan zenét hallok a gép mellől, amit még életembe soha nem hallgattam, nem tudom mi az, de van, hogy sípolást hallok, vagy gitárhangot"
Ezt már leírta az egyik válaszoló.
"- és ami a legjobban kiakaszt: néha olyan érzésem van, hogy valaki húzkodja ki a farkam körül a szőrt "
Mi vagy te, macska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!