Felvilágosítanátok a démonokkal kapcsolatban?
1.Vannak jó démonok? (vegyük az animéket. Ott vannak,ez lehetséges?)
2.A Démonok tisztelhetik az Istent és ezért jók?
3. Keleten és Nyugaton is ugyanaz a démon szó fogalma? (Japánban oni,itt démon de mondják sátánnak,ördögnek és szellemnek is)
4.Mik a démonok gyenkepontjai?
5.Náluk van hierarchikus rendzser?
6.Hogyna lehet elűzni a démonokat? Ráolvasás,talizmán?
Nos igen , de én azt nem értem , hogy te(ill. én) ettől miért gyengülnél el ? O.o
És mielőtt még valaki letámadna, hogy "már megint egyszkaptikus jérja az ezotéria tipikot" , nem , nem vagyok szkeptikus, de ha tudtok egy érvet mondani a démonok létezése mellett azon kívül , hogy pár ember azt mondta , azokat várom szeretettel
Annyi mindent pusztítottak, torzítottak el az ellenséges vallások. A Daemon/Démon eredeti jelentése: “A görög mitológiában az emberek és az Istenek között álló szellem. A Daemonok, mint amelyik Szókratészt vezette, tanácsadóként és oltalmazóként működnek.”
A Démont és a Daemont egykor felcserélhetők voltak. Az előbbi a középkori latinból érkezett az angol nyelvbe, míg az utóbbi a klasszikus latinból. A legkorábbi ismert említés Szókratésznál Daemon alakban fordul elő, ő volt “kísérő, segítő, vagy belül lakozó szelleme; géniusza”. Ezt nagyjából a 14. századig használták. Nem sokkal később a “démon” kifejezés jelentése “gonosz szellem” lett, annak hatására, hogy a Biblia a szó több változatát is használta. A görög formát a héber “urak, bálványok”, illetve “a szőrösek (satyrok)” fordításaként használták. Wyclif volt az, aki görögről gonosz léleknek, ördögnek fordította angolra. Így jelent meg a “Démon” szó gonosz jelentése. A 16. század vége felé az általános természetfeletti jelentést a daemon formával jelölték, míg a gonosz jelentésű forma a démon maradt.
Az Encyclopedia Britannica 1973-as kiadása szerint:
“Görög kifejezés egy természetfeletti erőre. Hésziodosz korában az Aranykor halottjai daemonok lettek, és a későbbi filozófiai elmélkedések az Isteneknél alacsonyabb, az embereknél magasabb rendű lényeknek képzelte őket. A keresztények ennélfogva a Pogány Istenek tetteit daemonoknak tulajdonították, akiket bukott angyalokkal azonosítottak.”
A kereszténység térhódításával az Eredeti Pogány Istenek szörnyekként éltek tovább. A fenti idézet az Encyclopedia Britannicából azt állítja, a Daemonok alacsonyabbrendűek az Isteneknél. Ez részben igaz az emberi hibridek (Félistenek) esetében, akik spirituálisan és fizikailaf is halhatatlanok lettek, és “természetfeletti képességekkel” rendelkeztek. A Goetia Démonai az Eredeti Pogány Istenek. Néhányuk, például Asmodeus, félisten.
Ez a kivonat a Katolikus Enciklopédiából igencsak árulkodó:
“A görögök és a rómaiak ugyanúgy imádták az istenségeiket, naivan azt hitték, hogy jók. De a Keresztény Szentírás kijelenti, hogy a más népek istenei démonok.
Katolikus Enciklopédia: Ördögimádat
Forrás: [link]
Tehát a démonok az eredeti istenek akiket gonosznak állítottak be a ****** keresztények és zsidók.
1. Enki Démonjai barátságosak az emberekhez. De ha a goetiában lévő zsidók által írt módszerrel szeretnéd megidézni valamelyiket, nem fog eljönni. Ha mégis van egy tanácsom: fuss... A démonok már nincsenek megkötve,szabadok. Ezért érdeklődik egyre több ember az ezotéria iránt. Jön a vízöntő. A kör már nem véd tovább. A helyes idézéshez tisztán kell hallanod és látnod. Itt az idézés: [link]
2. Az istenek nem tisztelnek egy bábot.
3.Ezt nem tudom.
4.Az orion öv egyik csillaga körüli bolygón élnek. Ha az egyiknek fizikailag ártani szeretnél valahogyan kutasd fel bolygóikat. Ott van a fizikai testük. De új test készül nekik. A lelkük már sérthetetlen. HALHATATLANOK. Nincs gyenge pontjuk. Az ellenség azt tanítja te is az vagy és fizikai halálod után pokolra vagy mennybe jutsz. Ez hazugság, nem vagy halhatatlan.
5.Van, de bonyolult.
6. Nincs szükség elűzésre. Nem fog megtisztelni jelenlétével. Ráolvasással, talizmánnal, szenteltvízzel és keresztel sem lehet.
Leírom, hogyan lehet az angyalokat elűzni, ha valaki a megvilágosodást és a fejlődést választja az elfeledés helyett, akkor erre még szüksége lesz. Kék tűzt kell vizualizálni. Ettől elmegy.
Kedves Laylah!
Örülök az írásaidnak.
Hogy mentél keresztül ezeken?
"elementál-lárva-démon-lélek a sorrend, de ezen az emberiség igen csekély hányada ment csak keresztül; pl. én"
"Az a baj, hogy az emberek többsége nem lát tovább az orránál"
Ezért nem érdemes vitázni olyanokkal, akiktől csak gúnyos válaszokat kapsz.
" És vannak a mindenben hívők, mostanában ők a kedvenc humor-témáim. Ashtar, Illuminati, St. Germain és társaik, agyonphotoshopolt, giccses angyalkás-kiskutyás--kismacskás-jézusos-feliratos képeikkel... XD"
Szeretném ha bővebben mesélnél ezekről. Pl. az illuminati hívőkről. Szerinted az agykontroll rossz dolog? A rezgéseknek van hatása az emberre. Pl. vannak amiktől fölébredsz, vannak amik gyógyítanak, és amiktől jobban alszol. Ráadásul tudományos magyarázatta.
De láttam olyat is, hogy arkangyal üzeneteként adják tovább a gyógyító rezgést. Erről szeretném a te véleményedet hallani (és nem másét. Nem keresztényét vagy szkeptikusét).
Következő kérdésem. Hogyan lehet a lárváktól megszabadulni ha tudsz róla, hogy vannak; úgy, hogy a környezetednek se ártsanak miután leváltak rólad.
Tudnál e ismeretanyagot adni a tudásodról?
Mellékesen megjegyzem, hogy pont egy keresztény akar kioktatni bárkit a démonokról? Nézzen csak be a Hit-gyülekezetbe (ha nem onnan való:))
" Egyébként az emberi energiát szeretik nagyon, nem pont a félelmet, hanem bármilyen negatív energiát. Pl. gyűlölet, szomorúság, stb. De csak ha hagyod." - hogy lehet ezt elkrülni?
A most forgalomban lévő Biblia nem egyezik meg az eredetivel. Ezért élnek tévedésben az emberek, kiváltképp az igazságot legelszántabban támadó és gúnyoló keresztények. Sok butaságot beletettek, és sok igazságot kivettek belőle. Az igazságot amit kivettek belőle kb. ebben foglaltatik: [link] (a képeket a feltöltő tette bele, az eredeti könyv nem tartalmaz semmilyen képet)
Itt szó van azokról, amikről beszélsz Laylah, a tényekről, és milyen módon lehet megtapasztalni és meglátni amiket a szkeptikusok kinevetnek vagy mesének hisznek.
A feltöltő bárki kérdésére készséggel válaszol. Én csak Laylah-tól kérek választ kérdéseimre.
Köszönöm
Lelehet pontozni,de még mindig nem értem, hogy ilyen kérdések alá miért írnak olyan emberek, akik eleve nem hisznek a dologban és sosem volt dolguk vele. MIÉRT?
Ráadásul tele offoljátok az egészet.
Bocsi,de kicsit hosszasan kitérek a témára.:D Hátha valakit érdekel.
Kedves Kérdező!
1. A démonok nem érző lények, se nem jók és se nem rosszak, csak a saját érdekeiket nézik előnyben, azért, hogy ezzel is önmagukat fejlesszék. Persze ők is képesek hallgatni rád,ha cserébe adsz érte valamit, ami elég drága neked. Ilyenkor tehetnek valami jót is, de utána csak sokkal rosszabb dolgok történnek. Nagyon ravaszok és agyafúrtak ezért jól kigondolják kik azok, akikhez leállnak.
2. A Démonok jelentése: Isteni erő vagy Isten, igazából régen az emberek tisztelték őket, Istenként, rengeteg volt. A kereszténység nevezte el őket gúnynéven, illetve ők állították róluk, hogy rosszak, gondolom azért, hogy az ő Istenükben higgyenek.:))) De kitudja mit képviselnek valójában. Én nem vagyok vallásos, de úgy gondolom Isten nem létezik. A Bibliát is másképp kellene értelmezni nem szó szerint ahogy az le van írva. A kereszténység sok mindent eltitkol és 3 lakat alatt őriz. Vajon miért? A Bibliából is kivették a számukra 'SÉRTŐ" részeket. Isten mikor tett értetek bármit? (Arra az Istenre gondolok)
A régebbi emberek az ősi időkből nagyon szoros kapcsolatban álltak a démonokkal, akkor még elérhetőek voltak az idézések is, és tanították az embereket, lásd Egyiptom vagy akkori tudományok, már akkor okosabbak voltak nálunk, mint amilyenek most vagyunk.
3. Vannak démonok, amiknek más a nevük,de igazából ugyanaz, japánban rengeteg démon van számon tartva, talán ők a Földön az egyik egyedüli emberek, akik még hisznek az Démonok igazában és azoknak a lesújtó haragjával. De még így is tisztelik őket.
4.A bátorság, boldogság. Egy Démon képes egy emberhez kötődni egészen élete végéig, energiát gyűjt tőle, hogy erősebb legyen, mivel ő csak egy lélek. Mi is képesek vagyunk energiával irányítani ezt azt, gondolatokkal, de nálunk embereknél manapság már megszűnt javarészt a spirituális fejlesztés. Pedig lehet, hogy pont ezért vagyunk mi is itt.:) A félelmet megérzi és minél jobban félsz, ő annál boldogabb, mert gyengének lát. És van, hogy betegséggel fertőzz de van hogy csak depresszióba, majd öngyilkosságba.
5. Elvileg van, olvastam róla, de mint a többi gondolatok, ez sem lehet biztos sajnos, alig várom a napot, amikor mindenki tudni fog róluk mindent. :)
6. Csak tanult pap üldözhet el egy démont, mert nagyon ártalmas, nagyon nehéz, főleg,ha a démon ragaszkodik a tervéhez. És pokoli élményben részesülnek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!