Felvilágosítanátok ezekkel a modern eszközökkel kapcsolatban?
Az a baj,hogy nem tudom pontosan mik ezek a modern elektronikus eszközök.
Ismerem az mp3-at,mp4-et,iPod-ot,viszont nem tudom hogy mi az iPhone.Azt tudom,hogy egy telefon de mivel tud ez többet mint egy eddigi telefon?Ugyanaz mint az Androidos telefon?és az iOS?
Akkor még az iPad,na meg a Samsung Galaxy Tab.Az utóbbi az egy számitógép valójában?Tudom mi a laptop,notebook,meg netbook csak ezt nem tudom.Ja és telefonom is a régebbi van,nem a tégla fajtából de a normál,megszokott,Androidos korszak előtti.
Még leírhatjátok ha esetleg valami új dolgot kihagytam.
Bemutatok egy jó barátot:
Barátkozz össze vele és meglátod, kinyílik előtted az egész világ :)
Iphone hozta létre az érintö képernyös telefon világát amit késöbb más cégek is elkezdtek lemásolni.Ha iPhone nem lenne ma is sima gombos telefonok lennének.
A érintöképernyös tábla pc-t is az Apple találta ki (iPad) amit SZINTÉN elkezdtek másolni más cége ebböl születtek a Samsung Galaxy Tab és társai.
iOS az egy operációs rendszer ami az apple termékeken fut (iPhone,iPad,iPod,Macpro.macbook ,stb)
iOS-t is próbálják lemásolni kevés sikkerrel aminek a neve Android.
Olyan a világ mint egy rossz kínai piac!
"Ha iPhone nem lenne ma is sima gombos telefonok lennének..." na persze :D Ha meg Volta nem lett volna, akkor senki esm fedezi fel az elektromosságot, és gyertyafénynél néznénk a TV-t is :) Azért túlzásokba ne essünk.
IPhone?
Ez így van!A többi céget semmi nem ösztönözte volna arra hogy érintö képernyös telefon tecnológiát megalkossák!Hanem még a régi androidos telefonoknál tartanánk!Gondolok pl. erre:
És ez nem túlzás!
Így van, 10 éve nagy divat volt a PDA. De a táblagép is létezik jelenlegi formájában kb 1995 óta.
Az Apple csak azt találta ki, hogy hogy kell az újgazdagokat félévente/évente százezrekkel lehúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!