Felvilágosítanátok a démonokkal kapcsolatban?
1.Vannak jó démonok? (vegyük az animéket. Ott vannak,ez lehetséges?)
2.A Démonok tisztelhetik az Istent és ezért jók?
3. Keleten és Nyugaton is ugyanaz a démon szó fogalma? (Japánban oni,itt démon de mondják sátánnak,ördögnek és szellemnek is)
4.Mik a démonok gyenkepontjai?
5.Náluk van hierarchikus rendzser?
6.Hogyna lehet elűzni a démonokat? Ráolvasás,talizmán?
"Nem mellesleg műszakis vagyok, nem kell bemutatni a természettudományokat. :) "
Hozzád sem mennék műszaki tanácsért, semmilyen témában, az tuti.
Na riogasd inkább az ovisokat, a sületlenségekkel.
Nemsokára hazaér az olvasótáborod az iskolából(általános iskola), és majd írják is a válaszaikat neked!
Laylah:
>műszakis vagyok, nem kell bemutatni a természettudományokat
>Én magamat egyébként inkább szkeptikusnak mondanám
>csak azt hiszem el, amit tapasztalok
Ha műszakis, de ami ennél is fontosabb, szkeptikus vagy, akkor azt is tudod, hogy a személyes tapasztalás az egyik legsúlyosabb hibákkal terhelt, szigorú kritika nélkül legmegbízhatatlanabb forrás. A "hiszem, ha látom" hozzáállás egy tipikus hiba és egyáltalán nem szkeptikusra vall.
És ha már műszakis és szkeptikus vagy, akkor kérlek, meséld el nekünk, hogy hogy sikerült minden egyéb lehetőséget (a tudományos módszer legalább alapszintű betartása mellett) kizárni, és arra a következtetésre jutni, hogy elementálok, démonok stb. léteznek, és hogy az állítólagos jelenségek, amikről beszélsz, tőlük erednek.
Egy szkeptikus (aki ráadásul műszakis is) nem engedheti meg magának, hogy ne alkalmazzon kíméletlen kritikát saját magával szemben is, de hát ezt nyilván te tudod a legjobban.
Nem kellett messzire mennem érte. Egyik jóbarátomat, aki jóslásból él (ebből következően nem kókler, mivel visszajáró vendégei vannak), megszállta egy démon. Mivel tudom róla, hogy becsületes, és pocsék színész, kizárhattam, hogy megjátssza magát, pláne, hogy olyan információkat hallottam vissza, amiket ő nem tudhatott, még ha körbekérdez mindenkit, akkor sem, mivel senkinek nem beszéltem róla, sehol nem osztottam meg, és tippelésből nem lehetett kitalálni. Ez alkalommal majdnem két órát volt szerencsém társalogni egy magát Belialnak nevező démonnal. Ez valami olyan, ami műszakilag sajnos nem leírható. Én lennék a legboldogabb, ha az lenne.
Olyanokra most inkább nem térnék ki, hogy előző életek emlékei, meditációs utazások és társaik, mert az már tényleg egyéni és szubjektív.
Gyerökök, mostmár elég volt!
Szólok a szülőknek, hogy vigyenek el kezeltetni mert ez így nem normális.
Neked súlyos zavaraid vannak, szakember tud segíteni!
1. Nincsenek se jó démonok, se rossz démonok a való világban, aki démonokat vél felfedezni, esetleg kényszerítik valamire annál agyilag valami nincs rendben.
2. A mitológia szerint a démonok eleve rosszak tehát lehetnek érzéseik ebből kiindulva, nemcsak negatív érzésekre lennének képesek, hanem pozitív érzelmekre is.
3. Istent nem tisztelik, hanem félik az Istent helyette a sátánt tisztelik a legenda szerint: Az idő kezdetén a sátán megalkotta saját energiájából a tökéletes démonokat. Végül a sátán, összegyűjtötte a bukott, a vétkes és az áruló angyalok sokaságát és lelküket megmérgezve soraiba állította.
4. A gyengepontjukat nem ismerem. De valószínűleg mindegyiknek van méghozzá az éppész gondolkodás.
Teljesen egészséges vagyok, köszönöm szépen. De egyszer komolyan elmegyek majd egy elmeorvoshoz, kérek róla papírt, és itt fogom lobogtatni nektek. :D Akkor talán lesz hangyányi esély rá, hogy legalább megpróbáljatok másképp gondolkodni. Mert simán megvagytok a kis egysíkú gondolkodásotokban (tisztelet a kivételnek), miszerint elég egy elméletet végigvezetni, és akkor ha az helyes, akkor nincs más helyes út, más variáció, és persze ti mindent tudtok, ezért kizárt, hogy olyan lehetőség fennálljon, miszerint ti nem tudtok valamit. Mert ugye, mint talán ennél a kérdésnél írtam, attól kevesebbnek éreznéd magad, hogy más tud valamit, amit te nem. Holott csak gyakorolni kéne, meg elkezdeni másképp IS gondolkodni. Mert amit én írtam és amit te gondolsz, hogy milyen a világ, az pont kiegészíti egymást. Neked is igazad van a materialista szemléleteddel, hiszen fizikával szinte minden leírható. Szinte. De ami nem fizikai síkon létezik, azt nem lehet fizikai mennyiségekkel leírni. Pl. ha te arra koncentrálsz, hogy holnap szakadjon rád a Nemzeti Bank, akkor ezt az akaratot hogy írnád le fizikai mennyiségekkel (azon kívül, hogy az agyműködést géppel lehet ábrázolni, de az csak a tevékenységet jelzi, a gondolat tartalmát, irányát, részleteit nem)? Ugyanígy, hogy írnád le fizikával, hogy te most éppen egy sajtos-tejfölös lángosra vágysz? Mármint magát a vágyat. Sehogy. Mert ezekre nincsenek mértékegységek, számítások, vektorok, fogalmak. Mégis vannak, és tapasztalhatóak. Ugyanilyen elven működik a világ szemmel nem látható része is, bár az emberi tudat számára alig egy kis szelete elérhető, még ha jártas a síkon, akkor is.
Plusz egy saját példa: anyám meghalt 2 éve. A halála utáni héten apum, aki mindig is tagadta a szellemek és egyéb entitások létezését, folyamatosan meg nem magyarázható dolgokat tapasztalt maga körül. Pl. a boltban egyedül állt a polc előtt, és mögötte leesett egy nagy csomag wc papír (majdnem elfelejtett venni...); a házunk teraszán a gerenda és a szarufa közé be volt szorítva egy kb. 1 centi magas, 6 centi széles és 1,2 m hosszú léc már az építkezés óta (1999), és szélcsendes időben, a teraszon cigizve kint ültünk, mikor a deszka fogta magát és leesett, holott nem lógott le a gerendáról. Szintén ezen a héten egyik este éreztem, hogy anyám ott van velem, elbúcsúzni jött. Továbbküldtem őt a tesóimhoz meg apumhoz, mert nekik nagyobb szükségük volt rá (hozzám annyira nem állt közel). Másnap tőlem és egymástól függetlenül húgom azt mesélte, hogy ő is érezte anyámat, majd mindhármuk álmában megjelent és elbúcsúzott tőlük. Egyikük sem hitt a szellemekben, és mindhárman nekem beszéltek róla először, a többiek hallótávolságán kívül.
Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek :) Esetleg tudtok mondani valamit a démonkapuról? Milyen egy démonűzés? Mi az a 66 pecsét?
Ui.:anyagot gyűjtük :)
Okos ember a kérdező.
Viszont azabaj hogy igazából nem démonok vannak, hanem rossz emberek voltak. A szörnyü látomásokat vagy betegségeket vagy nagy sötétséget Isten büntetőangyalai engedélyezik, mert túl nagy rosszat cselekedett és viseli karmáját. Azért mondják szellemnek mert az asztrálsikon élnek és az a legrosszabb ha valaki egyenesen látja a démont, pl egész különös rémálmokban...
A legnagyobb gyengepontjuk a lelkiismeret, ezzel lehet megbénitani öket, nem kiüzéssel, de lelkiismeretet ébreszteni csak szent tudománnyal lehetséges, a megvilágosodott elüzi a legnagyobb démont is átmenetileg a nirvánával, de végleg elüzni csak egy Buddha tudja, ezt kell felébreszteni a másikban de ahhoz tudnunk kell az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!