Mi ez, ez igaz?
Figyelt kérdés
Most találtam eme vidit bloody mariról.Mi történik benne ?
érdemes megnézni?
2014. aug. 24. 18:01
1/7 hidra12 válasza:
Semmi max megjelenik a videoba
Nem létezik a tükör magadat tükrözi vissza
De ha akarod nézd meg de ne félj mert éjszaka beképzelheted magadnak
2/7 A kérdező kommentje:
Oh,már 5 éve túl léptem rajta.
Már csak egy kicsit félek.
De a vidi ilyesztő? bocs lehet ijesztő
2014. aug. 24. 18:30
3/7 hidra12 válasza:
Nyuson az eszetbe hogy az egész photoshop
4/7 anonim válasza:
bloody mari eljön érted.....a videóban......photoshop segitségével
5/7 anonim válasza:
Annyi van a videóban hogy egy csaj bemegy a fürdőszobába,letesz a tükör elé pár gyertyát (alma illatú lehet) elővesz egy kis könyvet amiből felolvas valami szöveget (én nem értettem mert angolul mondja) elmondja háromszor hogy Bloody Mary majd elfújódnak a gyertyák,felkapcsolja a villanyt,az elkezd villogni,majd előjön a tükörből egy menyasszony ruhás csaj aki elméletileg kikaparja a szemét,majd a csaj a háttérben fekszik. (egyik ismerősöm mutatta,aki kiszaladt a szobából mert nem merte megnézni,de én annyit fogtam fel hogy egy csajt pofonvág egy másik,de ok xd)
6/7 anonim válasza:
Aki meg olyan buta hogy elhiszi az meg is érdemli szerintem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!