Hidra12 kérdése:
Zombi apokalipszis túlélnétek?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy mindenki úgy képzeli ell hogy túl élné?
Lehet hogy az első nap embernek tünő zombi megharap
És terveitek erre az esetre?
De itt most gyors futó , okos tárgyat használo zombikrol van szó.
2014. aug. 21. 17:09
11/30 anonim válasza:
Bedobok egy bénítót,beugrok egy teherautó hátuljába, a bejárathoz teszek 2 lézert, ami egyből megöli őket ha nekimennek.Közben a kinti zombikat sorozom AK47-essel.Összegyűlik sok ammó veszek t vírus ellenszert, átváltoztatok néhány zombit, becsalogatom a nemesist a teherautóba, és agyonlőjük BANG.Muhahaha!!
12/30 A kérdező kommentje:
Hol találsz ilyen fegyokat?
2014. aug. 21. 18:06
13/30 anonim válasza:
én antizombikat képeznék ki, a rasszista zombikat ráküldeném a feketére befestett zombikra
14/30 A kérdező kommentje:
Ahoz náci zombi kell:D
2014. aug. 21. 18:25
16/30 anonim válasza:
A keresztapám repülőjén lelépnék pár haverral egy lakatlan szigatre. Ott biztonságos :P
17/30 anonim válasza:
Balf.sz vagyok, nem élném túl, zombi lennék.
Sőt, olyan balf.sz, hogy zombiként se "élném túl", mert a túlélők megölnék az élőhullámat is.
18/30 A kérdező kommentje:
Részvétem:D
2014. aug. 22. 05:47
19/30 A kérdező kommentje:
16engemis vinnél 1lakatlan szigatre?:D
2014. aug. 22. 06:49
20/30 anonim válasza:
elutazok amerikába a csajommal, ellopom a fegyvereiket, majd atombombákkal dobálnám a zombikat egy repülőből muhahahahahahahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!