Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki aki hisz a természetfel...

Valaki aki hisz a természetfeletti lényekbe? Kinek lehet irni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én hiszek bennük.
2014. aug. 20. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Természetfeletti nem létezik. A létezés minden formája természetes.
2014. aug. 21. 07:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Én mindenbe hiszek, amibe csak lehet, de nem kérek privátot viszont szerintem a 4-es válaszíró igen él-hal a privátért. :D
2014. aug. 21. 08:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Írj nyugodtan:)
2014. aug. 21. 12:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Figyelj,én komolyan veszem és hiszek bennük. Írj nyugodtan...
2014. aug. 21. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:

3:

Honnan tudtad , hogy a négyes válaszíró?

Az is te vagy!

Honnan tudtad mit fog oda írni? :O Érdekes...

Nem mered felvállalni magad és inkább mással írsz?

2014. aug. 21. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:

"3:

Honnan tudtad , hogy a négyes válaszíró?

Az is te vagy!

Honnan tudtad mit fog oda írni? :O Érdekes...

Nem mered felvállalni magad és inkább mással írsz?"

Hát én biztos, hogy nem vagyok a 4-es válaszíró. :D

Nekem van két fura képességem fotografikus memóriám van, aminek hála mindenkit felismerek nem kell hozzá, hogy láthatóvá tegyed a felhasználódat az írásodból és szójárásodból felismerhetővé válsz például: feljövök ide látok egy kommentelőt később aztán mondjuk egy-két hónappal később látom ugyanazt a stílusú írást szójárást, akkor az adott személyt felismerem. A másik képességem pedig a következtetés ez is inkább megfigyelésen alapul tudtam, hogy a 4-es ezt fogja írni 60-70% volt arra, hogy a 4-es az írásomat látva ezt fogja írni. De ezenkívül is számítottam erre márcsak a kérdésből kifolyólag is. Az ilyen kérdésre, mint ez KB a 3-ik, 4-ik válasz után érkezik valami használható. ;)

Mindezen kívül KB 65%-ban biztos vagyok, hogy te vagy a 4-es válaszíró mutasd a felhasználód és megnézzük, hogy tévedtem vagy sem. :D

2014. aug. 21. 22:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Pardon nem a négyesre gondoltam, hanem az ötösre, csak egy kicsit belezavarodtam a számokba. :D
2014. aug. 21. 22:09
 9/11 anonim válasza:

Ha szellemekkel kapcsolatos nekm irjal segitek szivesen. A tobbi pl. verfarkas vag vampir... ezek csakis filmekben leteznek. de ezt bovebben kifejthetem/kifejthetjuk.

Erdekesseg!!!!

a verfarkas/farkasember egy eredetileg egy kozepkori betegseg (aminek a nevet nem tudom. elfelejtettem) szoval ez a betegseg annyiban valosul meg hogy az ember megvadul es kirohan az erdobe meg egy elegge kozveszelyes idegbetegge valtozik. mivel megvadul es nem vigyazz magara ezert megnonek a kormei izmoaabb lesz (esetleg mert az erdoben ellege megerolteto munka elni) szorosebb a fogai elromlanak negykezlab jar. Ezek bizonyara hasonlitottak egy farlasemberre es bizonyara (ja ez akkoriba nagyon elterjedt virus volt) szoval mivel sok volt az ilyen a gyermekeket ijezdgettek hogy megovjak oket. A tobbi mar csak alakult... es alakult...

2014. aug. 22. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha idézési praktikák kellenek ide írj.
2014. aug. 23. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!