Kamucsoki1 kérdése:
Látattok már természetfeletti lényeket?
Figyelt kérdés
Itt ilyen félig ember félig szörnyekre gondolok vagy mutánsokra.2014. aug. 19. 14:26
1/20 anonim válasza:
persze a Mina Taurus félig ember félig bika
4/20 anonim válasza:
Az Érmelléki Kuglófember megfelel? Mert az egy mutáns sütőipari szörnyeteg és részben ember is.
5/20 anonim válasza:
Engem igazán az érdekelne, hogy látott e valaki már természetalatti lényeket, nemhogy felettieket--
6/20 anonim válasza:
Minden áldott nap. Sonkásseggű, büdös és akkora mint egy tank. Mindenkivel lekezelő, kötekedő és nagy pofájú. Olyan mint a csótány... Mondjuk nem nevezném félig embernek. Talán 2% ember és 98% szörny. De legyen inkább 4% ember, mert azért mégiscsak az anyósom...
7/20 anonim válasza:
Én igen. Az anyámat. Ő egy emberi külsővel rendelkező szörnyeteg.
8/20 Kései Sirató válasza:
Természetfelettit? Inkább természet alattit láttam, mert magas neki a normális! Idióta, sötét gyökér.
9/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a halál természetfeletti, de párszor már találkoztam vele ő vágja le mindig a kértünk végébe a parlagfűt és, mivel a temető is egy köpésnyire van tőlünk igen gyakran összefutunk. Gyakran szoktam segíteni neki például: Amikor temetkezés van cserébe lerajzolhatom a gyászolókat a halállal a fejük fölött tudni illik rólam, hogy rajzoló vagyok, de többször is felkértek a gyászoló családtagok, hogy készítsek a síkkőre egy festményt nem akarok dicsekedni, de hullaházat is én festettem ki. Gyerekkorában is sokat segítettem az halottakon például: Én tartottam tisztán a hűtőházat. :)
10/20 anonim válasza:
A sióagárdi cupákolóember megfelel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!