Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg létezik ez a lény?...

Tényleg létezik ez a lény? Valaki a nagylábúhoz hasonlította.

Figyelt kérdés

csak kép illusztrációm van:

[link]

2014. aug. 7. 01:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan a feje, mint Taylor Lautnernek.
2014. aug. 7. 08:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Haver minek töltötted fel a képemet ráadásul ez akkor készült, amikor tinédzser voltam egyáltalán nem vagyok a nagyláb normális lábam van csak szőröstalpú vagyok.
2014. aug. 7. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen létezik. Bár fölösleges vele foglalkozni ugyanis Magyarországon sokkal menőbb lények élnek. Pl. a Pusztaszabolcsi Pacman, a Mecseki Lóember, az Alföldi Síkságember vagy épp a híres Érmelléki Kuglófember
2014. aug. 7. 09:56
 4/12 A kérdező kommentje:
tudnál mesélni ezekről a lényekről?
2014. aug. 7. 12:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze :)

A Pusztaszabolcsi Pacman pontosan úgy néz ki mint a Pacman játék főszereplője, csak 3D-ben van és rengeteg foga van. Ennek ellenére ártalmatlan, mivel csak gyümölcsöket és bugokat eszik.

A Mecseki Lóembert sokan kentaurnak hiszik de ez hülyeség. Ugyanis ez egy olyan lény amely két lábon jár és a feje olyan mint egy lóé. Már többen is látták a helyiek közöl, illetve éjjelente hallották kísérteties hangját.

Az Alföldi Síkságember legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy teste szinte teljesen sík. A lepényhalhoz hasonlóan hozzásimul a talajhoz, így senki nem láthatja. Ha valaki a közelébe megy akkor felugrik és letépi az emberről a nadrágját. Senki nem tudja, hogy mit kezd a nadrágokkal, de hát biztos kell neki valamire.

Az Érmelléki Kuglófember a híres sütőipari szörnyeteg. Érmellék környékéről érkeztek jelentések melyek szerint többen eltűntek a településről. A közeli erdőben találtak pár testrészt melyeken süteménymorzsák és porcukor volt, illetve a közelben félreérthetetlen kuglófnyomokat is találtak.

Kinézetre olyan mint egy hatalmas kuglófszörny. Finom dió- és vaníliaillatot áraszt, amivel magához csalja áldozatait. Először elviszi, majd csak azután eszi meg őket.

Érmelléken az asszonyok azóta mindig kirakják az ablakba a frissen sült kuglófot, hogy távol tartsák a kuglófembert. Ugyanis a friss kuglóf illatáról azt hiszi, hogy ott egy másik rivális kuglófember van.

2014. aug. 7. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne haverkodj az olyannal, aki ezt a lényt a nagylábúhoz hasonlította!

A képen látni, hogy nem nagy lába, hanem patája van.

Tehát aki ezt nagylábúnak nézi, az

- vagy merev részeg,

- vagy sík hülye.

2014. aug. 7. 16:43
 7/12 t_GaRami_a ***** válasza:
56%
Nem tudom, miért törölték a válaszom. Ez a medvedisznóember.
2014. aug. 7. 17:26
 8/12 A kérdező kommentje:
hülyeség a medvedisznóember nem is létezik...
2014. aug. 7. 17:49
 9/12 t_GaRami_a ***** válasza:
De igen! Bebizonyítom és akkor majd híres leszek és szeretni fognak!
2014. aug. 7. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
15:30-nak: könnyesre röhögtem magam! Köszi! :)
2014. aug. 9. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!