Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Élő dinoszaurusz?

Élő dinoszaurusz?

Figyelt kérdés
Tegnap egyik ismerősöm egy dinoszauruszt vélt látni egy kis erdőségben. Elmondása szerint egy emberméretű lényt vett észre a fák között. A lény testtartása a dinoszauruszokéra emlékeztette, de a bőre és arca kimondottan emberszerű volt. Egy - a hadrosaurusokra jellemző - tülök is volt a lény fején. Bár a teste karcsú volt, vastag és erős hátsó lábai voltak. Mi lehetett ez a lény?

2014. aug. 20. 08:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

egy hadrosaurus lány hibrid. ez aztán eredeti

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 21. 14:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért van melle? :S
2014. aug. 21. 14:39
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
há mer emlős
2014. aug. 21. 15:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves tizenegyedik, valóban felfedezhető a hasonlóság, bár a leírásban is megjegyeztem, hogy "a bőre és arca kimondottan emberszerű volt", míg az általad linkelt rajzokon lévő lény bőre és arca egyáltalán nem hasonlít az emberi bőrre. Továbbá azt is leírtam, hogy "a lény testtartása a dinoszauruszokéra emlékeztet", a linkelt lény pedig felegyenesedve áll. Nem szeretnék vitát kezdeményezni, de remélem megértitek, a kérdést azoknak tettem fel, akik segíteni szeretnének annak megválaszolásban. A segítőkész, hasznos válaszokat adó embereknek pedig ezúton is szeretném köszönetemet nyilvánítani.
2014. aug. 21. 15:00
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
Szia!Lehet,hogy én voltam!Épp erdőben egy fára másztam amikor a fejembe állt egy galy és leestem a fáról és bevertem a gerimcemet.Így úgy mentem mint aki be van szarva plusz a lábam is be durant ez miatt :(Bocsi az ismerősödnek
2014. aug. 21. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!