Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Írnátok igaz szellemes és...

Írnátok igaz szellemes és démonos sztorikat?

Figyelt kérdés
Nekem az is jó, ha hallottatok esetleg olyat másoktól, vagy tapasztaltatok....

2014. aug. 7. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez is egy olyan szellemes kérdés.
2014. aug. 8. 07:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Írhatnék, de nem pazarlom időmet...

A Gúgli a barátod!

[link]

2014. aug. 8. 08:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kedvességeteket. Kész segítőkészek az emberek.
2014. aug. 8. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyik este nem tudtam aludni. Nagyon fáradt voltam, de valahogy mégsem tudtam elaludni. Nyugtalan is voltam, kínomban már elkezdtem tornázgatni meg ilyenek. Aztán már annyira kifáradtam, hogy úgy éreztem, most talán menni fog. Lefeküdtem, aztán megborzongtam és libabőrős lettem, fura érzésem volt, de nem jó. Már le volt kapcsolva a villany, úgyhogy felkeltem és megpróbáltam felkapcsolni. A felkelés is ment, meg eljutottam a kapcsolóig is, még a kezemmel is megérintettem a kapcsolót, de nem tudtam átbillenteni. Aztán mintha valami hátralökött volna (most is a hideg futkos a hátamon) pontosan bele az ágyba, arccal előre. Az ágyban már nem tudtam semmit sem csinálni. Úgy éreztem, mintha valami rám ült volna és a fejemet is leszorította volna. Mozogni egyáltalán nem bírtam. Próbáltam kiabálni is, de egy hang sem jött ki belőlem, a szám sem tudtam kinyitni.

Aztán utána jártam a dolognak és kiderült, hogy alvásparalízis volt. Abban az időben ráadásul nagyon sokat stresszeltem...

2014. aug. 9. 23:53
 5/5 rekhuci válasza:
Írd be a YOUTUBE-ba hogy szellemjàràs
2014. aug. 12. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!