Van köztetek olyan, aki látja és hallja is az emberi szem elöl elzárt világok lényeit? Szeretnék megismerni egy ilyen embert .
Részlet:
Sámán átléphet az időn és téren, pumává vagy madárra változhat, múltba és jövőbe utazhat.
Belelát emberekbe, meglátja azok betegségeit.
Sámánok által használt ilyen növények lehetnek pl: San Pedro kaktusz, Ayahuasca...
A világok közötti utazás:
A világok közötti utazásokhoz a sámánok egyik elengedhetetlen eszköze a dob ! :-)
A dob ritmikus ütése ( 3-4 Hz) segítette a sámánt annak a hipnotikus transznak az elérésében, amely a szellemvillágokban történő utazáshoz szükséges volt.
A dobon kívül szokás még néhol csörgőt is használni.
A dobon kívül különböző tudatmódosító szereket is használnak.
Ezek lehetnek bor, gombák, pipa (speciális gyógynövény keverékkel töltve).
Szia ! Én azt hiszem , hogy képes vagyok erre. Emondok neked egy esetet ami velem történt .
Este kutyasétáltatás közben láttam egy emberforma alakot , de pár másodperc múlva el is tünt . Volt mg sok ilyen esetem , és ha erre gondoltál , vagy kérdésed lenne irj üzit . ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!