Slendermat létezik? Az emberi elme manifesztálta valósággá?
Ismert a modern kvantumfizikában, miszerint a megfigyelés révén keletkezik az anyagtalan hullámból anygi objektum, annak fizikai tulajdonságával. A bevonzásként ismert jelenségnek egyszerű kvantumfizikai magyarázata van, ami a Titok c. filmben is benne van
Mi van, ha Slendermant mi teremtettük valósággá ? Régen fanyűvőként ismert magyar felvidéken gyerekeket rabolt a lény, aki más állatok formáját vette fel és minden észlelésben vékony pálcikaszerű teste és csápjai voltak. Németalföldön a Die Ritter néven ismert, afrikában pedig az emberevő faként. Egy pályázaton kapta a Slenderman nevet. De Séenderman az ismert észlelésekben pl Marble Hornets egy paranormális jelenség, nem pedig anyagi. Mely az ember elméjét szállja meg és minnél jobban figyelsz rá, annál valóságosabb !
Mi van, ha ezt a lényt mi teremtettük ? Azaz mostmár él és pontosan olyan tulajdonságokkal bír, mint amilyennek látjuk, leírjuk őt. Valósággá vált. 12 éves rtatlan kisgyermekek lelkét is rabul ejtve gyílkoltat velük. 19 késszúrással [link]
érted, és ezek az arcok ott állnak mögötted a tesco pénztárnál, meg a gyógyszertárban, a postán
bármelyik pillanatban elszakadhat nála a cérna és elkezd lövöldözni vagy akármi
be kellene csukni őket, aztán gondolkodhatna a slendrmatján
Fogd már fel, hogy nincs Slenderman érted!? Újra elismétlem nincs Slenderman! Csak egy internetes mítosz-e vágod-e? Nincs olyan, hogy Slenderman! érted nincs Slenderman nem létezik hiába is fogsz erről egy új kérdést feltenni ugyanezt fogom neked mondani legközelebb is.
Már kezdek nagyon pipa lenni rád ne rágalmazz engem jól van? Amúgyis ki vagyok borulva azért nekem sem töltött káposzta... akarom mondani: fenékig tejföl az életem még egy ilyen kérdés egy fejbe vágom magamat egy bézbólütővel, s rád fogom kenni. (-__-)
Igen, létezem.
Ui.: ma éjszaka benézek az ablakodon.
Ferdi Krúger is valós [link]
Lehet nemlétezett, ebben talán egyetértünk, de a félelmeinkkel valóságáá teremtettük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!