Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hogyan készültök egy...

Ti hogyan készültök egy zombiapokalipszisre?

Figyelt kérdés

Tágas pince vagy deszkák a nyílászárók lezárására?

Mennyi benzint, konzervet, gyógyszereket, vitaminokat, vizet tartotok készleten?

Generátorban vagy inkább házi szélerőműre szavaztok? Esetleg más energiaforrás?

Fúrt kút, ami be van vezetve a házba?

Milyen dolgokkal érdemes készülni még?

2014. aug. 5. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sok-sok pálinka esetleg morfium.
2014. aug. 5. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Én? Sehogy. Örülök, ha hónap végére kijövök, nemhogy ilyen hülyeségekre baxam el a pénzt.
2014. aug. 5. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Sok zsepivel meg maszturbálással. Magyarán úgy ahogy egy átlagos napra.
2014. aug. 5. 18:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp vidéken vegyél egy házat. A benzin, és a gyógyszerek megromlanak. Szél, vagy naperőmű. A kutat bármi megfertőzheti, víztisztító készüléket is vegyél. A vírus terjedhet levegőben is, építs egy bunkert, légszűrőkkel, üveghàzzal. Az a lényeg, hogy el tudd látni magad a külvilággal való érintkezés nélkül.
2014. aug. 5. 19:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Van egy felyszém, meg egy gázmaszkom. Ennyi elég is.
2014. aug. 5. 19:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Jó, akkor bármilyen más katasztrófára?

Én például a kamrában salgópolcokon raktározok. A romlandó élelmiszerekről vezetek leltárt, így mielőtt lejárna a szavatosságuk, mindig megeszem őket, és cserélem újabbakra. 130 grammos húskonzervből van pl 190 db, a legrégebbinek pont 2 év múlva fog lejárni a szavatossága, ezekből van 46 db. Sima májkrémből is van 75. Befőttekből, savanyúságokból is van több, mint 200 üveggel. Cukorból úgy 440 kg. Van egy ezer literes ballon, abba szükség esetén tudok vizet szivattyúzni. Fertőtlenítő szerek, sebtisztítók, antiszeptikus szerek, szikék, csipeszek, kampók, érszorítók, steril kötszerek, mellények, kesztyűk.

Egy 200 literes hordóban van lezárva búza is, hogyha esetleg kenyeret vagy más hasonlót kellene sütni. Van benzin, gázolaj is, illetve egy 5 m^3-es gáztartály. Tűzifa egyelőre nincs, de van egy tanyám, ahová fenyőket ültettem évekkel ezelőtt. Sajnos autóval egy órára van, de akkor is több, mint a semmi, plusz még van 16 szál kiszárított borovifenyőm. Eredetileg gerendáknak szántam egy építkezésnél, de végül megmaradt. Nem lenne szívem eltüzelni őket, de ha úgy hozza a sors...

Valami ötlet, tanács, amire esetleg nem gondoltam? A tanyán van egy halastó is, csak néha szoktunk kimenni horgászni, egy gondnok foglalkozik vele, ötlet esetleg, hogy hogyan tudnám pluszban hasznosítani?

Mondjuk lehet inkább a tudománykategóriába kellett volna feltennem, nem tudom.

2014. aug. 5. 19:24
 7/11 Napfonat ***** válasza:
90%

Húú, vazze! Te kemény vagy! Arra nem gondoltál, hogy csak úgy simán, zombiapokalipszis nélkül is kirabolnak? :)

De ha má' apokalipszis, akkor honnan veszed azt a sületlenséget, hogy éppen te fogod túlélni??

Lehet, hogy az első nap zombivá válsz!

:)

Ha meg nem, akkor majd jön a többi túlélő, bandákba verődve, oszt visznek mindent!

Még szerencse, hogy a Walking Dead-ből már csak 1 évadot forgatnak!

2014. aug. 5. 19:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem túl rég láttam egy cikket, hogy nem lesz 28 hónappal később című film, innen jutott eszembe a zombis példa, de a kérdésem másféle katasztrófákra is áll, csak egy példa volt.
2014. aug. 5. 19:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Már volt ez a kérdés, s akkor azt írtam, hogy hívnám az ügyeletet, hogy vigyenek be a bolondok házába.
2014. aug. 5. 23:22
 10/11 anonim válasza:
Figyelj! Erre nem lehet kivitelezni semmit! Ha zombi apokalipszis volna, első dolgom,hogy megvárom, amíg meghal mindenki.:D Elbarikádozom magamat, és az ott fellelhető ételekkel, 1-2 napig kihúznám, majd valamilyen tákolmány fegyveremmel lenéznék a boltba, persze nem egyedül! Ott az ételeket összegyűjtve vissza mennék a házamhoz, és megterveznék egy rendőrség, vagy katonaság kipakolását. Jobb esetben azért 3-4 fegyvert, lőszerrel ellátva el bírnánk hozni. Bugáznék 1-2 hétig, közben kitapasztalnám,hogy hova érdemes ütni, vágni, lőni a zombiknak, és addig is írtanám,ha szükséges! Valószínű a társadalom összeomlik, de pár országgal arréb lehet,hogy minden rendben, ezért a legbiztonságosabb helyeket keresném föl. Ha nincsen, se menekült tábor, se semmi, egyszerűen, (Ha még élek.) egy reptérhez mennék, ahol a közeli kocsikból az üzemanyagot kiszopojoznám, és körbe önteném a repteret, a zombikat felégetném, aztán valahogy megpróbálnék felszállni. (Persze nem egy 747-tessel.) Aztán, elmennék Angliába, vagy ahová éppen elég a kerozin. Miért Anglia? Egyrészt, esős, sziget ország, és... Ku*va jó a katonai hadereje. Ha ott minden fasza, remélhetőleg tárt karokkal fogadnak, és onnantól már minden happy. Viszont, hogy a kérdésedre válaszoljak, egy "Elhagyatott",vagy inkább hegyekben lévő településen (Falu.)élnék, ahol tisztább a levegő, elszigeteltebbek az emberek, és jobban kivitelezhető az amit leírtál. Napelem mindenféleképpen kellene, hisz egy világraszóló apokalipszis esetén áramra ne számíts! Kellenének vitaminok, instant ételek, rizsek, konzervek, elsősegély csomagok, VÍZ! Víz tisztító, fegyver, lőszer, eszköz amivel elbírom magamat barikádozni, és... Egy szerelőműhely valóban nem volna rossz. Hát, ennyi az én nagy felkészülésem, remélem tudtam segíteni.
2014. aug. 9. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!