Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt olyan aki látott már...

Van itt olyan aki látott már szellemet?

Figyelt kérdés
Nem trollkodásból szánom ezt a kérdést úgy, hogy kérlek ti se trollkodjatok!
2014. júl. 31. 17:44
 1/8 Skorpió87 ***** válasza:

A "troll" szót szerintem hanyagoljuk. Más szót is lehetne helyette használni. Sajnálom, hogy mindenféle szavakat átveszünk, mert az a menő. Hát ne legyen !

A témához térve: Nem láttam még szellemet, szerintem ritka, aki hagyja magát megnyilvánulni. Én csak zajokat hallottam és furcsa álmaim voltak, de ott sem láttam őket. Én hiszek bennük és maradjon az én dolgom, hogy miért. Szép napot :)

2014. júl. 31. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Álmomban igen.De az inkább árny volt(démon)A Föld felett lebegtünk egymással szemben és Isteni imával akartam elűzni.De olyan erős volt hogy belefáradtam.Nagyon kitartóak.Szembeszállt velem ,gyenge a hitem még,nem vagyok felkészülve teljesen...

Ez komoly nem vicc.

2014. júl. 31. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
igen, egy kiadós buli után a tükörben reggel!
2014. aug. 1. 13:39
 4/8 anonim ***** válasza:
én csak qva rohat gm et
2014. aug. 1. 17:18
 5/8 anonim válasza:
Én már láttam, csak sebki sem hitt nekem, csak kiröhögtek, ezért inkább hanyagolni szoktam a témát!
2014. aug. 5. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Én láttam már sajnos, de más módon is érzékeltem néha a lakásban. Kissé bizarr.
2014. aug. 6. 10:50
 7/8 anonim válasza:
Én is láttam.De lehinni senki sem hiszi el nekem :) nyugi van ilyen
2014. aug. 16. 17:33
 8/8 Chiharu válasza:
Hát...Én pontosan nem tudom mit láttam, de még régebben (1-2 hónapja) felkeltem este, és...Ott guggolt az ágyam mellett egy fekete árnyék...Mintha ember lett volna, de teljesen fekete volt. A barátaim is tapasztaltak hasonlót, de egyikünk sem tudja mi volt az... :/
2014. dec. 30. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!