Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hol, illetve hogyan tudnám...

Hol, illetve hogyan tudnám megérteni, hogy mi és miért történik velem évek óta? Valami történet része vagyok egy párhuzamos "síkon".

Figyelt kérdés
Szeretném megérteni,h miért,mi végre. Van valami csoport,klub,bármi,ahol ezt "hozzáértőkkel" vagy hasonló sorsúakkal meg lehet beszélni?
2014. júl. 25. 08:20
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Napfonat nevű válaszoló,te hány éves vagy? És mióta történnek veled a fura dolgok? És F/N vagy ?
2014. júl. 26. 14:32
 22/27 anonim ***** válasza:
#19 skizofréniának vannak ilyen tünetei.
2014. júl. 29. 23:45
 23/27 Kovácsdani válasza:

Nagyon egyszerű:

[link]

2014. júl. 31. 14:23
 24/27 A kérdező kommentje:
Húú,basszus! ! Köszi kovácsdani!
2014. júl. 31. 21:42
 25/27 Napfonat ***** válasza:

Kovácsdani! Ezek egyáltalán nincsenek bizonyítva, ráadásul az én esetemben nem is lehet erről szó, mert én ébren tapasztalom ezeket!

22-es! Ha ez igaz, akkor rába.sztál, mert gyűlölöm a 22-es számot! És mindenkit, akinek KÖZE VAN A 22-ES SZÁÁÁMHOOOOZ!

2014. aug. 3. 23:07
 26/27 Napfonat ***** válasza:
Kérdező: én F vagyok, és 42. Amióta az eszemet tudom, azóta történnek velem ezek a dolgok. Bár az ufókra csak úgy 30 éve figyeltem fel először.
2014. aug. 3. 23:08
 27/27 BitMiller válasza:
"Én is többször ébredtem már arra,h valami,v valaki mellém mászik az ágyon,mozogtak a rugók is" stb. Ezek a lények pl. lidércek. Nem kellemes tagok, bár többnyire veszélyteleneknek tudom őket, de kellemetlenül tudják zargatni az embert. Úgy vélem olyanok találkoznak velük/érzékelik őket, akik szellemileg sokra hivatottak, a szellemtérben "új húsnak", úttörőnek számítanak, sok várható tőlük, és így "megfigyelés" alatt tartják az illetőt, látogatják, hogy kontroll alatt tartsák, vagy esetleg tápláltassanak belőle. Ez csak saját tapasztalat alapján való okoskodás. Néphagyományunk is ismeri ezeket a lényeket. Meg gondolom más népek hagyománya is. Villás Béláék csapata örülne a történeteiteknek :)
2015. okt. 28. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!