Rake vagy Slenderman? Melyik az ijesztőbb, illetve nektek melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Csak véleményt kérek hogy szerintetek melyik félelmetesebb és nektek melyik jön be jobban.2014. ápr. 12. 09:25
3/36 A kérdező kommentje:
1-1
2014. ápr. 12. 13:02
5/36 anonim válasza:
Rake. Nem találok semmi ilyesztőt egy csápos, öltönyös ember-fa hibridben. Ellentétben egy bélfaló korcsszerű valami ijesztő tud lenni. De ha bármire lehet szavazni, akkor a legjobb Jeff.
6/36 A kérdező kommentje:
2-2
Mondhattok még! :D
2014. ápr. 12. 16:22
8/36 anonim válasza:
sztem a Rake ijesztőbb.. Viszont! Slenderman is the BEST!
9/36 anonim válasza:
4.-ik vagyok és inkább én is a Rake-re szavazok!!!
10/36 anonim válasza:
Már láttam a rake-et! A kert végi kertiszerszámos bódéban! Rettenetes nagy fogai vannak! A hoe mellett volt, az még egy ijesztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!