Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hol, illetve hogyan tudnám...

Hol, illetve hogyan tudnám megérteni, hogy mi és miért történik velem évek óta? Valami történet része vagyok egy párhuzamos "síkon".

Figyelt kérdés
Szeretném megérteni,h miért,mi végre. Van valami csoport,klub,bármi,ahol ezt "hozzáértőkkel" vagy hasonló sorsúakkal meg lehet beszélni?
2014. júl. 25. 08:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Légyszi ti is írjátok le a történeteiteket,de azután hogyan tovább? Fogjuk tudni h többen vagyunk,és ennyi? ? Azt tudom most is. Engem az érdekelne,hogy mivégre van ez velünk... ?
2014. júl. 25. 16:42
 12/27 anonim ***** válasza:
Írd meg nekem is, velem is voltak ilyenek.
2014. júl. 25. 20:31
 13/27 anonim ***** válasza:
Írd meg nekem is, kíváncsi vagyok
2014. júl. 26. 04:27
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lesz utána, de az tény hogy könnyebb róla olyannak beszélni aki nem néz hülyének közben... Amint hazaérek én is megosztom veled az élményeimet :)
2014. júl. 26. 09:49
 15/27 A kérdező kommentje:
Pl volt egy eset 3 éves koromban,hogy estefelé a konyhában volt mamám,anyám meg én. Anyám mosogatott,mamám meg ült egy hokedlin. Kint szürkület volt már,és én kinéztem a konyha ajtó üvegén át az udvarunkra,és kérdeztem,hogy ki az a bácsi az udvaron? Kinéztek ők is,de nem láttak senkit. Azt kérdezték tőlem,hol? Mondom:hátul a jegenye fáknál van,és jön befelé. Megint nézik,semmi. Kérdezték,h mi van rajta? Én meg leírtam nagyapám temetési öltönyét. Ő 1 évvel a születésem ELŐTT halt meg. Onnantól kezdve sötétítő függönyt raktak az üvegekre,és nem engedtek kinézni. Rosszul esett,és haragudtam is rájuk,mert kisgyerekként nem értettem a dolgot.
2014. júl. 26. 09:50
 16/27 A kérdező kommentje:
Akkor volt a legelső dolog,h emlékszem az őrangyalomra. Még rácsos ágyban feküdtem,és hol Ő,hol anyám hajolt fölém. Az angyallal könnyebben tudtam kommunikálni,mert ő tudta h mi bajom,és valahogy megnyugtatott,h mindjárt jönni fog anyám. Később kórházba kerültem,mert súlyos tüdőgyulladásom volt. Akkoriban még nem lehetett bent senki a gyerekkel a kórház ideje alatt. (1974ben, 2éves voltam). Persze h sírtam,meg voltam rémülve,h csupa idegen vesz körül. És ez az őrangyal volt az egyetlen ismerős arc otthonról. Végig ott ült velem,a rácsos ágy fölötti ablakban. Hiába kérleltem,h menjen küldje hozzám anyut,azt közölte,hogy nem mehet. Később mesélte anyám,h akkor kis híján mehaltam.
2014. júl. 26. 10:03
 17/27 A kérdező kommentje:
Ezenkívül van még 2 "szellem",egy ufo,és álomsorozat,v folytatásos álom történetem,ki hogy nevezi. De MIÉRT VAN EZ VELEM? ?
2014. júl. 26. 10:37
 18/27 A kérdező kommentje:
Ja,és az a nagyapám,akit láttam az udvaron,és akitől úgymond "eltiltottak" kb fél évvel később még egyszer jelentkezett,egy nyári napon,ebéd után kint játszottam az udvaron,és ő kihívott az utcára,és mutatta,hogy onnan nézve az udvarunkon "éppen az ő lagzija" zajlott.. Ezt már nem meséltem el anyáméknak,mert az első esetnél is nem jól reagáltak.
2014. júl. 26. 10:51
 19/27 Napfonat ***** válasza:

Ezektől az élményektől nem félni kell, hanem hálát adni értük, amiért valamit tudatni akarnak veled.

Én folyamatosan "látok" meg "hallok" dolgokat! Minden nap! Sajnos rendesen kommunikálni nem tudok velük, és ők sem akarják, hogy kommunikáljak velük! Úgy érzem sokszor, mintha "ólálkodnának" körülöttem. Bár nem félelmetesek, azért egy kissé nyugtalanítóak. Naponta többször látom ezeket a fura lényeket, néha embereket, akik miután észre veszem őket, nagyot szökkenve elillannak, és nem látom őket többé. Majd pár óra múlva megint és így tovább.

Azonosítatlan repülő tárgyakat pedig szinte minden éjjel látok, kinn, falun, ahol nincsen fényszennyezés. Manapság már direkt figyelem őket, ahogyan cikáznak az égen. Arra gondoltam, hogy talán lehet hogy nem is földönkívüliek, hanem "más" lények, akik közölni szeretnének velem valamit. Ugyanakkor konkrét kapcsolatot nem tudok velük fölvenni.

Itt megjegyezném, hogy csillagászként pontosan ismerem a meteorok, üstökösök, gömbvillámok, mesterséges eszközök stb. "égi viselkedését", így 100%-os biztonsággal állítom, hogy nem ember által készített dolgok ezek, de intelligensen viselkednek!

Nagyon gyakran suttogásra ébredek! Olyan, mintha valakik suttognának rólam, majd amikor felébredek, hirtelen síri csönd támad, abbahagyják! Mintha nyomnák a fejembe az infót! Egyáltalán nem félelmetes, inkább kíváncsi vagyok.

Nagyon sokáig őrültnek tartottam magam, aztán rájöttem, hogy az élet dolgaival nagyon is jól állok, tehát nem lehetek őrült. Ma meg már egyáltalán nem tartom magam annak.

Inkább megpróbálom megérteni, hogy mit is akarnak "ezek" közölni velem.

Szerintem neked is meg kellene értened a jelenségek üzenetét. A megoldás kulcsa csakis bennünk van! Senki más nem tud segíteni, csak saját magunk tudjuk megfejteni a nekünk küldött rejtvényeket.

2014. júl. 26. 11:27
 20/27 A kérdező kommentje:
Én is többször ébredtem már arra,h valami,v valaki mellém mászik az ágyon,mozogtak a rugók is,hallottam a lélegzését,egy darabig figyelt engem,de érzékeltem,hogy ez neki nehézséget okoz,mert 'húzzák vissza' . Ki akartam nyitni a szemem,h megnézzem,de képtelen voltam,pedig ébren voltam. Éreztem,h rám lehel,olyan közel volt,és rettegtem. Ő is küzdött a visszahúzó erő ellen,meg én is,h nyissam ki a szemem. Aztán egy csapásra vége lett.
2014. júl. 26. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!