Hol, illetve hogyan tudnám megérteni, hogy mi és miért történik velem évek óta? Valami történet része vagyok egy párhuzamos "síkon".
Ezektől az élményektől nem félni kell, hanem hálát adni értük, amiért valamit tudatni akarnak veled.
Én folyamatosan "látok" meg "hallok" dolgokat! Minden nap! Sajnos rendesen kommunikálni nem tudok velük, és ők sem akarják, hogy kommunikáljak velük! Úgy érzem sokszor, mintha "ólálkodnának" körülöttem. Bár nem félelmetesek, azért egy kissé nyugtalanítóak. Naponta többször látom ezeket a fura lényeket, néha embereket, akik miután észre veszem őket, nagyot szökkenve elillannak, és nem látom őket többé. Majd pár óra múlva megint és így tovább.
Azonosítatlan repülő tárgyakat pedig szinte minden éjjel látok, kinn, falun, ahol nincsen fényszennyezés. Manapság már direkt figyelem őket, ahogyan cikáznak az égen. Arra gondoltam, hogy talán lehet hogy nem is földönkívüliek, hanem "más" lények, akik közölni szeretnének velem valamit. Ugyanakkor konkrét kapcsolatot nem tudok velük fölvenni.
Itt megjegyezném, hogy csillagászként pontosan ismerem a meteorok, üstökösök, gömbvillámok, mesterséges eszközök stb. "égi viselkedését", így 100%-os biztonsággal állítom, hogy nem ember által készített dolgok ezek, de intelligensen viselkednek!
Nagyon gyakran suttogásra ébredek! Olyan, mintha valakik suttognának rólam, majd amikor felébredek, hirtelen síri csönd támad, abbahagyják! Mintha nyomnák a fejembe az infót! Egyáltalán nem félelmetes, inkább kíváncsi vagyok.
Nagyon sokáig őrültnek tartottam magam, aztán rájöttem, hogy az élet dolgaival nagyon is jól állok, tehát nem lehetek őrült. Ma meg már egyáltalán nem tartom magam annak.
Inkább megpróbálom megérteni, hogy mit is akarnak "ezek" közölni velem.
Szerintem neked is meg kellene értened a jelenségek üzenetét. A megoldás kulcsa csakis bennünk van! Senki más nem tud segíteni, csak saját magunk tudjuk megfejteni a nekünk küldött rejtvényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!