Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi lehet ez?...

Szerintetek mi lehet ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

majdnem egy éve, hogy Nagyapa meghalt.

Nagyon megviselt a halála, sokáig nem tudtam elfogadni a valóságot, néha még most is feljön bennem. Volt egy eset télen amikor elmentem nagymamámnál éjszakázni és hát abban a szobában és azon az ágyon aludtam ahol meghalt Nagyapa.. akkor éjszaka ami történt nekem is hihetetlen volt, arra kőltem, hogz valaki megszoritja a lábamat és megpróbál lehúzni az ágyról ez 2x történt meg, utána nem tudtam vissza aludni, ültem magamnak gondolkoztam és rendesen ériztem, hogy valaki fekszik mellettem, közbe senki nem volt ott.. reggel mikor már mindenki felkőlt volt pár folt a bokámon, senkinek nem mondtam el mi történt, Mama nagyon kiakadt volna ettől.. az óta észre vettem ha túl sokat gondolok nagyapára mindig érzem, hogy itt van mellettem, sok furcsaságot szoktam itthon észlelni, pld.: kopognak a nzitott szobaajtón, kicsit félremozdulnak a tárgyak, lépteket hallok, és ezekre a dolgokra felfigyelt a macskám is volt, hogy végigkisért valamit a szemével én meg csak figyeltem, hogy mit néz.. tegnap is meg ma is észleltem furcsa dolgokat.. szerintetek ez Nagyapa lelke, vagy csak túlsokat képzelődök?

2014. júl. 18. 13:07
 1/5 Lionkind ***** válasza:

Nehéz megmondani, szerintem lehetséges, de általában a halál után a lélek elmegy a szellemvilágba, csak ritkán marad itt. Van hogy itt maradnak ideiglenesen vígasztalni a hozzátartozókat de szerintem 1 évig nem. Ha érdekel a halál utáni élet ajánlom Dr. Michael Newton - Lelkünk útja könyveit. 3 szól erről, de már 1 elolvasása is megváltoztatta a gondolkodásom az életről.

Szép Napot!

2014. júl. 18. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom:/

A Papád békében távozott el?

Csak azért kérdezem mert amik veled történnek azok nagyon durvák..Nemhiszem (sőt biztosan nem) hogy egy szellem fizikai fájdalmat okozna egy embernek!:/ Pláne nem hozzátartozó!

Szerintem démon,vagy pedig nagyon gonosz szellem..

Tehát..A Papád békében ment el vagy szenvedett?

Milyen volt vele a kapcsolatod?

2014. júl. 18. 15:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyapa nagyon joszivu ember volt. A mi kapcsolatunk jo volt.. Es hat Nagyapa almaba halt meg..

amin gondolkoztam, hogy legutobb 1 evvel halala elott karacsonykor en voltam vele, eggyutt teritettuk az asztalt stb. beszelgettunk.. Mama akkor Norvegiaban volt, Nagyapa akkor karacsonykor mindenkinek ajandekot vett, nekem azt mondta, hogy ez az utolso karacsony amit velunk tolt..

es hat amikor elhunyt, mama akkorr is pont norvegiaban volt

2014. júl. 18. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Hmm..://

Érdekes amit modasz,de szerintem ennek a 2 dolognak nincs köze egymáshoz:/ Teljesen független://

De ha tudni szeretnéd,akkor idézd meg és akkor tudsz vele beszélni:)

Írj privátba ha gondolod:)

2014. júl. 18. 18:47
 5/5 anonim válasza:
Én a helyedben megkérdezném, hogy:"Te vagy az, nagypapa?" Nem megijednék (monjuk lehet, hogy egy kicsit), hanem élvezném, hogy még a lelke ott van velem, még nagyon sokáig.
2014. júl. 26. 12:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!