"Van egy olyan betegsèg amelytôl vèrt kívàn a beteg."
Igen. Az elmebetegség.
A Vlad Tepes történeten kívül számos más magyarázatok is keringenek,de semmi nem bizonyos .
Régebben láttam videót,olvastam a Bohemian club illuminati összejövetelek sátánista rituáléjairól Hogy lehet e valóság alapja nem tudom. Állítólag a hamis istenek , a földönkívüli gyíkemberek irányítása alatt vannak, és nekik van szükségük főként gyermekek vérére.
Ez számukra maga drog.Örjöngenek átváltoznak emberi külsejük helyett láthatóvá válik idegen hüllőségük.
Hallhattunk a Csupakabra történetekről.A földönkívüliek elengedték a földön a ’’házi kedvencet,, Másik opció földi kísérletek során véletlen elszabadult a ’’szörny,,
A földönkívüliek tulajdonképpen a Sátán megtévesztése és valójában démonokról van szó.
Jelenleg én sem tudok bizonyítékot prezentálni.
Akkor Te vashiányos vagy!
Pótolni kell vaskerítés szopogatással esetleg spenót,máj,mogyoró,mák bevitelével.
Ne már, a vámpír kultúrában élők csak azt HISZIK hogy vámpírok.A fogaik csak azért olyanok mert lehet ilyen műtéteket végezni amikkel ilyen porcelánfogakat raknak az eredetiek helyére.Amúgy ha Bram Stoker nem írja meg a Drakula című könyvét, akkor a vámpír szó is alig ismert lenne.Egyébként Drakula az III.Vlad Tepes Havasalföldi uralkodó beceneve volt.Vlad Tepes persze nem véletlenül kapta a Drakula nevet ami ördögöt jelent.Az ő sokezer áldozata pedig sokkal jobban örült volna annak hogy az uralkodó csak a vérüket szopkodja ki.Ajánlom olvass a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!