Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A bizonyíték hogy léteznek...

A bizonyíték hogy léteznek vámpírok!? Mit szòltok erre?

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 15. 16:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
Én bizonyíték nélkül is hiszek abban, hogy léteznek vámpírok. Egy könyvben olvastam esetekről, de nekem hamarabb tűnnek elmebajosnak az olyan emberek, aztán vámpírnak.
2014. júl. 15. 16:10
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen. Van egy olyan betegsèg amelytôl vèrt kívàn a beteg.
2014. júl. 15. 16:16
 3/19 Shai-Hulud ***** válasza:
93%

Hát igen, szóval tényleg, nem mondom, ez aztán a bizonyíték! Ezt elég egyszer megnézni, és máris elhiszek mindent, és tényleg pont olyan igaziak, mint a pókember, meg a macskanő, mert azokat is láttam. Ilyen bizonyíték sokkal többet ér mindennél.

Mostmár teljesen meg vagyok győzve, és tökéletesen egyetértek Einsteinnel:

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."

(Csak két dolog végtelen, a világegyetem és az emberi hülyeség, de az elsőben nem vagyok olyan biztos.)

2014. júl. 15. 16:25
 4/19 anonim ***** válasza:
Mégis hol van a bizonyíték, hogy az élőhalott vámpírok léteznek? A természetfeletti Vámpírok nem léteznek az egész babonán és hiedelmeken alapul a vámpírizmus nagyon régre nyúlik vissza egészen a véráldozatot követelő istenekig igazából csak idők kérdése volt, hogy megjelenjenek a ma ismert vámpírok.
2014. júl. 15. 16:40
 5/19 anonim ***** válasza:
Szórakoztató műsor. Ha jól hallottam, Halloween-ni. külökiadásról lehet szó. Ha igaz, akkor nem kell meglepősni, hogy ilyen műsort adnak.
2014. júl. 15. 17:50
 6/19 anonim ***** válasza:
Van olyan betegsét is, hogy az ember mindenképp szerepelni akar a médiában. A videó dátumát nézted egyébként?
2014. júl. 15. 17:59
 7/19 anonim válasza:
nem vagyok 2 éves de nem szeretem a betojós videókat ezért megkérdezem Ijesztő ez?
2014. júl. 15. 20:36
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem igen vagy tisztában a 'vámpír' szó jelentésével.
2014. júl. 15. 21:10
 9/19 *Nekomimi* ***** válasza:

# 7

Ha félsz a néger nőktől, akkor igen, nagyon ijesztő. :D

Egyébként nem, ez egy show műsör, Tyra Banks vezetésével.

P.S. : Vámpírok nem léteznek. Azok, akik azt állítják magukról, hogy vámpírok, azok simán csak klinikai esetek, akiket gyógyítani kéne, de azonnal.

2014. júl. 15. 21:57
 10/19 anonim ***** válasza:
Egy vámpírnak nem kell színészkedni ahhoz, hogy az legyen aki. Ez egy szimpla bohóc. Meglepődnél milyen képességeink vannak.
2014. júl. 15. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!