Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek az irodában. Mit...

Szellemek az irodában. Mit akarnak?

Figyelt kérdés

Apukámnak van egy irodája, amit 2-3 éve vett meg. Az irodája előtt a Coca Colának volt raktára, előtte meg ki tudja hogy mi. Szóval: mikor Apának kész volt az irodája (már dolgoztak benne), mindenki lent volt a házban (két emeletes) és fentről hallottak magassarkú lépteket. Apukám felment, de senki nem volt ott. Azóta többször hallottak már ilyen hangokat.

Uncsi tesóm, Dani folyton bulizik és iszik, vele sokszor történt furcsa dolog (pl: magától kinyíllik a fiók, a számítógép néha magától kiadja a CD-t). A múlt héten jött Dani a barátnőjével, az anyukájával meg a kutyájával edzeni az irodába. Mikor végeztek az edzéssel Dani anyukája felmosott lent. Mikor végzett a kutya nagyon ugatott a lépcsőn valamit, Dani meg lefotózta. A fotón látszik, hogy a lépcsőn ül egy gyerek szellem. Nem tudom mit keresett ott. Azt mondta az egyik rokonom, hogy a szellem biztos Dani védőszentje és valamire figyelmeztetni akarja.

Szerintetek mit akart a szellem?

2014. júl. 5. 10:44
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2014. júl. 5. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem látom a képen a gyereket.
2014. júl. 5. 11:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is max ha nagyon használom a képzelőerőmet akkor látok ott gyereket...
2014. júl. 5. 11:50
 4/12 A kérdező kommentje:
De azt látjátok hogy a lépcsőn bal oldalt van valami "alak"
2014. júl. 5. 12:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem. Biztos hogy ezt a fotót akartad linkelni?
2014. júl. 5. 16:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Én látom.
2014. júl. 5. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
A szellemek colát akarnak és fizetésemelést, ezen kívül még szeretnék, ha a kutya nem az irodában edzene.
2014. júl. 5. 19:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A szellem csak figyelmeztetni szeretné a Danit, hogyha továbbra is folytatja ezt a kicsapongó életformát, akkor ő is hasonlóképpen fog járni, mint a "szellemgyerek aki a lépcsőn ül".
2014. júl. 5. 21:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, mit ne mondjak, ráillik a 'sablonjelenségekre', amelyekről beszámolnak. A képen bal oldalt lent láttam valamit, de az lehet, hogy egy lámpa, ami a fényképező mögött égett, és annak a fénye ilyen fura, bár tényleg látok rajta 'valamit', ami hasonlít egy ott ülő fiúra. Azt ajánlom, hogy nézzél utána, akár telefonnal is, de csinálj hangfelvételeket (van olyan funkció rajta, de gondolom nem vagy hülye és tudod). Ezzel úgynevezett EVP-t tudsz készíteni, olvass utána, amikor csinálod a felvételt szólítsd meg a szellemet. Hátha sikerül bizonyítékot találnod. Mellesleg akkor csinálj EVP-t, amikor történt valami fura dolog, magyarán rögtön a jelenség után, mert akkor lehet, hogy még itt van köztetek. Mellesleg EVP-t diktafonnal is tudsz készíteni, nem csak mobil hangfelvevővel.
2014. júl. 6. 01:52
 10/12 A kérdező kommentje:

4-es: igen ezt a képet akartam linkelni

9-es: köszi a segítséged, majd felveszem mit beszéltem vele

2014. júl. 10. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!