Az igaz hogy a szellemek a Földön maradnak ha van egy befejezetlen dolguk?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 14:31
1/34 anonim válasza:
A Földön csak az emberek élnek, meg az állatok, rajtunk kívül nincs más.
A mit kérdeztél, azok max a tudatodban léteznek, de máshol nem.
2/34 anonim válasza:
Ha így lenne, mégis hogy fejeznék be a feladatukat? Attól szellemek hogy már nem köztünk élnek, így szerintem adott ebből a szempontból hogy nem ez az ok. Talán még vonzódnak a földi dolgokhoz, ragaszkodnak valamihez stb..
3/34 A kérdező kommentje:
Köszi :) a második ember véleménye jobban tetszett :)
2014. ápr. 19. 15:29
4/34 anonim válasza:
Lehet hogy tetszetősebb volt, de kevesebb is az igazságtartalma.
5/34 anonim válasza:
igazság tartalma, egy feltételező mondatot írtam. Így kezdtem: Talán...
6/34 Laylah válasza:
Ha nem képes túllépni rajta, akkor igen. Első válaszoló: Nem csak az emberek és az állatok léteznek a fizikai síkon. Ott vannak a növények, az egysejtűek, a baktériumok, vírusok... :P
7/34 anonim válasza:
Persze a holttestük a földben marad, ameddig meg nem eszik őket a férgek. :D
8/34 A kérdező kommentje:
Hehe vicces az utolsó :DD
Köszi a válaszokat :)
2014. ápr. 20. 13:48
9/34 anonim válasza:
Igen,ha pl.házban vannak,akkor segítségre szorulnak.Haha,amíg nem találkoztatok szellemmel lehet hogy kiröhögtök minket,de igenis vannak.
10/34 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy nincsenek.
2014. ápr. 20. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!