Az igaz hogy a szellemek a Földön maradnak ha van egy befejezetlen dolguk?
Hát, ha vannak is szellemek, én még nem láttam. A neten, amiket olvasol, azok, mind, ostoba, kitalálmányok. :D. Van olyan szó, hogy kitalálmányok? Mindegy. Egyébként, ha vannak, szellemek, és van befejezetlen ügyük, akkor megzívtuk, mert itt vnnak körülöttünk.
Ui.: Ne félj a szellemektől. Ha, itt vannak akkor is valami másik dimenzióban, ami itt van, de mégsem. Egyékéntz az a férges, hullás, beszólás, tényleg jóvolt:DDD
Sziasztok :D
Most valójában ilyen "hiszem - nem hiszem" játékot játszotok.
Kedves kérdező ! Nem tudom mennyire gondoltad komolyan a kérdést, de ha igen ebben legfeljebb önmagad erősítheted meg egyik vagy másik oldalról. Támpontot kaphatsz a válaszokból, de tényt senki sem fog tudni közölni, mivel a tudomány messze nem áll még ezen a szinten. Igazából én nem találtam az itteni véleményekben sem szinergista sem antagonista elképzelést.
Próbálj máshogyan közelíteni ! Vedd alapul azt amit már a tudomány is alátámasztott : minden létezés alapja a fizika. Anyag, tér, energia és idő. Az időt egy kvantumfizikus egyszer így definiálta : Az idő nem más, mint az anyag energia hatására történő ciklikus mozgása a térben. Elméletileg igaz lehet a szellemvilág létezése a mi világunkban, ha igaz hogy tér meghajlítható. Kísérletek már voltak erre, de publikus bizonyíték még nem létezik.
Viszont ha a létezés alapja a fizika, akkor mondhatjuk hogy a létezés alapja az egyensúly vagy körforgás, kiegyenlítődés ami átvezethető a spiritualitás tudományába , hiszen majdnem biztosan állíthatjuk, hogy a lélek egyfajta energia és ezt a pszichológia tudományának minden ága alátámasztja azzal, hogy ennek megvétózására még egyik pszichológiai szemléletmód sem talált alapot. És ha ez így van, akkor a legértelmesebb vélemény Domján László és Müller Péter közös cikkében hangzott el : Mindannyian egyenértékű lelkek vagyunk, csak a fejlődés más és más stádiumában tartunk. Mert végtelen távlatok nélkül sem igazság sem értelem nem lenne az életben.
Én sem szándékozom senkivel összeveszni. Összeveszni akkor szoktak az emberek, ha kifogynak az érvekből, de továbbra sem jutna dűlőre egy/a kérdést illetően.
Viszont azt nem értem, hogy azok, akik elutasítják a tudományt, annak vívmányait, azok mi alapján szelektálják ki a tudományból azokat a dolgokat, amelyeket nap mint nap használnak? Pl. a vezetékes vizet, az autót, biciklit, vagy bármilyen más járművet, a vasat, műanyagot, szövetet, ablakot, építőanyagot, áramot, satöbbit? Könnyű pocskondiázni és hiteltelennek beállítani valamit, ha közben napi rutinszerűen használják éppen annak az eredményeit, amit pocskondiáznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!