Ez mi volt? Nemrég építettek egy kápolnát, és falon, megjelent egy arc. (böv lent) KÉPPEL
Figyelt kérdés
Nemrég építettek egy kápolnát a temetöben.Nemsokkal utánna,a falon megjelent egy arcféleség.Nincs odarajzolva benne van a falba!
Voltak itt tévések is stb.Ez egy kis falu Szerbiában én csak a rokonoknál vagyok,de ez hátborzongató.
Nagyon dúrva és benne van a faba vagy nemtudom....Ez Isten lehet,vagy maga a Démon?
szkeptikusok kíméljenek,egyátalán mi francot keresnek a természetfeletti kategóriában?
Képek:
2014. jún. 28. 19:58
21/27 anonim válasza:
Ezt valaki készítette titokban. Látszik hogy szénrajz. Ha még nedves a fal, rá lehet simítani egy rajzlapot amire ezt rajzolták. Rajzlap széle tökéletesen kivehető. Ne légy babonás
23/27 anonim válasza:
Nekem a"keretezése" a gyanús.Még ha simán csak egy arc lenne, mert én is arcnak látom...De egy egész téglalap forma sötétebb ott, azon a területen.szerintem egy jelenés nem vesz fel ilyen "mértani" formát.De persze nem akarom elrontani a varázsát, gondoljon, róla, ki mit akar.
24/27 anonim válasza:
Azért lat bele mindenki arcot mert valaki kitalalta,a többiek pedig rögtön arra asszocialtak.
Aki pedig mást lat bele az meg sem szólal mert hülyének nézik.
Tudod,tömegnyomas.
25/27 anonim válasza:
Ez nem mas, mint penesz a falon. Arcot latsz benne, mert arra hasonlit. Ennyi a tortenet.
A piritosban is Szuz Mariat veltek felfedezni, jo penzert el is adtak ebayen:
26/27 anonim válasza:
Sokszor van az, hogy azt látsz, amit akarsz látni. Pl.: látsz három pontot és azt egy arcnak is lehet látni. Mivel sok mindent ismer az ember, tidja is hasonlítani valamihez.
27/27 anonim válasza:
Amúgy ez hol van? :D Szerbiai vagyok, bár nem faluban lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!