Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez bizonyíthatja a Loch Nessi...

Művész Úr kérdése:

Ez bizonyíthatja a Loch Nessi szörny létezését? Videóval!

Figyelt kérdés

Gerrero véleményét láthatjuk az alábbi videón

Egyszer képet készítettek véletlen a szörny ről

Cak ez még nem bizonyítja létét

Igyhát valósznű örök relytéj marad

Kitartóan keresték sokan pedig

!Sok munka veszett kárba ha úgy vesszük

https://www.youtube.com/watch?v=N6i45s_94A4

"Néha egyszerű dolgok mögött,bonyolult dolgok rejtőznek,csak a sorok közt kell olvasni és mindenre fényderül"

Albert Mochovo

2014. jún. 28. 16:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Kedves művész úr, kb. 5 másodpercet vett igénybe a rejtvénye, és a válaszom, hogy: Te vagy az.
2014. jún. 28. 20:00
 22/28 anonim ***** válasza:
Jaj. Kedves Művész Úr! Áruld már el milyen rejtélyről beszélsz mit kéne megfejteni? Áruld már el ezeknek a szkeptikusoknak a rejtvényt hagy essen le az álluk a döbbenettől legyél szíves megadni a rejtély kulcsát. Jah, nehogy elfelejtsd belinkelni a reptillánokról szóló blogod hagy essen újból le a szkeptikusok álla. Ha olyan sikeres lesz a blogod, mint ez a kérdés, féllábbal nem a sírban vagy dehogy féllábbal a siker felé haladsz egyenesen el innen az itteni szkeptikusok, ezósok is biztos hiányolni fognak, mert bezony nem jósolok neked hosszú jövőt nem azt mondom, hogy hamarosan meg fogsz halni bár nem kizárt csak azt, hogy nem sokáig leszel itt az ilyen viselkedéssel. :-)
2014. jún. 28. 20:28
 23/28 anonim válasza:
A sorok első betűit osszeolvasva gondolta a "művész Úr"...ez nem rejtvény, ez nem rejtvenyfejto klub, ha mégis rejtvenykent értékelhető lenne...nyilvan a stílusával elárulta onnon intelligenciáját, kulturaltsagat. Eleve, plusz tudjuk, hogy mindenki magából kiindulva alkot veemenyt másokról. Ergo a nagy kod a magáról kialakult véleménye, én egy percig sem szállnék vele vitába :)
2014. jún. 28. 20:36
 24/28 anonim ***** válasza:

"A blog a Reptilliánok és más földönkívüli fajok leírásait fogja tartalmazni."

Ha ez így lesz akkor, csak egy piti kis ötlettolvaj vagy. Ugyanis én írom a földönkívüli fajok és egyéb lények enciklopédiáját. Persze nem hinném, hogy oly mesterfokú leírásokat tudnál készíteni mint én.

Na mos az egot kicsit lejjebb veszem.... :D

Amúgy meg ilyen rejtvényt bárki tudott volna csinálni. És ahogy előttem mondták a negfejtéssel kapcsolatban: Te vagy az!

Üdv, D.W.

2014. jún. 28. 23:35
 25/28 anonim ***** válasza:

#24 A blogodat én is szoktam olvasni szerintem nagyon jó pláne a loúról szóló blog tetszik. :D

A Művész Úrnak már van jó pár blogja, de mindegyik szemétre való, de azért kíváncsi lennék arra a reptillános blogra engem gyerekkorom óta érdekelnek a trollságok, mivel én az elbutulást kutatom. Az elbutulás terén igen jó eredményeket értem el, de sajnos civilekkel nem közölhetek információkat. No information! :D

2014. jún. 29. 07:12
 26/28 anonim ***** válasza:
igen sajnálom de ez csak egy hajó amit photoshoppal elhalványítottak [link]
2014. jún. 29. 12:24
 27/28 anonim ***** válasza:
Az "eredeti" kepen is lehet latni a hajot, csak meg kell jobban figyelni.
2014. jún. 30. 02:12
 28/28 anonim ***** válasza:
Én lefotóznèk egy nagyon kövér nőt a strandon és betetetném az újságba mint bizonyítékot a szörny létezesére.
2019. nov. 25. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!