Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez szerintetek jó gondolat?

Ez szerintetek jó gondolat?

Figyelt kérdés
Szóval pár éve elkezdtem foglalkozni a kémiával+ fizikával komolyabban és arra jutottam, hogy mi van ha valamilyen módon tényleg vannak szellemek! Ezt úgy értem, hogy amikor volt a nagy bumm, akkor az az energia létrehozott egy párhuzamost világot is ami ugyanolyan mint a miénk. És a szellemlátomások, amikor szellemet látnak az azért van, mert a párhuzamos világból átszűrődik egy kis energia áradat ezért van a ,,szellemjárta" házakban energia aktivitás. Szóval meglátásom szerint a szellemek nem halott lelkek meg ilyen marhaságok, hanem egy párhuzamos dimenzióban élő emberek akik láthatunk egy ideig. Szerintetek van benne valami realitás?
2014. jún. 25. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
van benne realitás, igen, valószínű ők is ránk hiszik azt hogy szellemek ._.
2014. jún. 25. 12:51
 2/11 anonim válasza:
57%

#1 - Ja persze, nyilván hülyék, mi? : )

Figyelj, én foglalkozom ezekkel a témákkal elég rendesen és személyesen állítom , hogy nem hiszik ezt.

Egyébként filozofálni kedves kérdező lehet, hogy hogyan jött létre ez meg az, de az az állításod, miszerint a szellemek nem halott lelkek stb. megbukott. Elég nagy tévedésben vagy erről, de ettől függetlenül nem tartalak buta embernek.

2014. jún. 25. 13:00
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Én képes vagyok áttérni egy párhuzamos dimenzióba, ott ugyanúgy vannak szellemek ahogy itt is. Nagyon meg kell emelned a rezgés számod ha szeretnél egy pici részletet is érzékelni a másik világból, az emberek képtelenek rá.
2014. jún. 25. 13:26
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
2-3 bélyeg LSD után esetleg
2014. jún. 25. 13:34
 5/11 A kérdező kommentje:
LSD?? Az csak drog! Meg úgy honnét jön ide az LSD?
2014. jún. 25. 14:13
 6/11 anonim válasza:
#3! hogy tudsz áttérni másik dimenzióba?
2014. jún. 25. 14:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó gondolatnak tartom. Sokkal valószínűbb egy párhuzamos világgal való valamilyen kapcsolat, áthatás; mint a visszatérő halottak "lelke".
2014. jún. 25. 16:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek megmerjem mutatni valami fizika professzornak, vagy tv-nek a kutatásom ,,eredményét''?
2014. jún. 25. 16:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az a probléma, hogy ez nem új felvetés. Ha van rá bármiféle bizonyítékod, akkor nyugodtan felhívhatsz néhány televíziócsatornát vagy elmehetsz egy szerkesztőségbe, azonban amíg nincs, addig ezt fölösleges megtenned. Rajtad kívül már sokan jutottak erre a következtetésre, még szimpla magyar ezós fanok is.

Ha nincs egy remek érvekkel alátámasztott elméleted lehetőleg bizonyítékokkal, akkor röhögve elhajtanak a fenébe.

2014. jún. 25. 18:31
 10/11 anonim válasza:
NINCSENEK SZELLEMEK PONT
2014. júl. 4. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!