Honey/hajni kérdése:
Van 3 fiam.6,4 és 2 évesek. A két nagyobb fiam nem mutatja jelét hogy szellem szegődött volna melléjük. De úgy tűnik a kicsihez igen. A 2 éves gyerek láthatja a szellemeket?
Figyelt kérdés
Anyukám tavaly jan.13-án halt meg. Azóta sok furcsa dolog történt. Pl. :a tükör leesett és a könyvek a polcról stb. de ami múlt héten az már kicsit sok volt.2 éves kisfiam feküdt az ágyon vidáman nézte a mesét és 1szer csak pofozni kezdte magát a jobb kezével. A ballal meg próbálta lefogni a jobb kezét és mondta -ne! Aztán sírva kitört hogy -anya nem engedi, nem enged el. Anya segíts. Ezt most én kérdem. MI LEHETETT EZ? Szellem? Mit tegyek? Ha lehet ne vicceljétek el.2014. máj. 28. 23:31
21/21 A kérdező kommentje:
Nem szoktam szellemekről vagy túlvilági dolgokról beszélni nekik.ki akarom őket zárni egyenlőre az ilyen dolgokból.és én is csak értelmes meséket engedek nézni és olyat is olvasok.hozzá teszem hogy sokat sétálunk és az oké hogy én nem tettem túl magam édesanyám halálán de ez a gyerekekre nem hat ki mert nem mutatom és magam alatt sem vagyok.és ez nem arról szól hogy én hanem a gyerekről volt a szó.de köszönöm.voltak értelmes válaszok. :)
2014. jún. 29. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!