Dimeny emoke kérdése:
Hogy tudhatnám meg, hogy szellem vagy szellemlány van nálam?
Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 21:10
1/11 anonim válasza:
Érzés alapján.
Olyasmi mintha egy férfi vagy egy nő mellett állnál csukott szemmel.
3/11 anonim válasza:
Te sehonnan. Neked ez nem való.
4/11 anonim válasza:
Mivel a reinkarnáció szerint bármivé újá születhetsz, ebből következik, hogy a szellemeknek nincs nemük.
5/11 A kérdező kommentje:
Vagyis allat noveny ember formaban is jelentkezhet?
2014. máj. 22. 07:44
6/11 anonim válasza:
Állat, növény, ember???
A világegyetem nem ennyire véges és szimpla. Számtalan életforma van, és nem mind ebben a számunkra érzékelhető sávban. Léteznek finomabb dimenziók, melyek nem a mi érzékszerveink észlelési tartományában vannak, adott esetben valaki ezekből is érzékelhet lényeket, és ezekről is gondolhatja, hogy szellemek.
7/11 anonim válasza:
Arròl tudhatod hogy szellem van nálad, ha egyszerre hideg lesz körülötted, és úgy érzed, mintha valami a közeledben lenne, félsz....hangokat hallasz, tárgyak mozdulnak meg maguktól
8/11 anonim válasza:
Nem értem. Abból, hogy a reinkarnáció szerint bármivé újjászülethetsz miért következik, hogy a szekrényében lakó szelleme nem egy kisfiú?
9/11 A kérdező kommentje:
Hat ezeket meg nem eszleltem bar ha a temetoben vagyok egy olyan kislany sirjanal akit 8 megoltek es sajnos a multunk kozos hirtelen libaboros leszek es ugy erzem mintha mellettem vagy a hatam megett allna valaki es mikor behunyom a szemem magam elott lattom telyes valojaban
2014. máj. 26. 20:21
10/11 Szuaszin válasza:
Az attól függ hogy te melyik nemhez tartozol, mert mindenféleképpen jól meg fog ám rakni! És értelem szerű hogy akkor az ellenkező nemű a szellem/lány. (Szerencsére a szellemvilágban nincsen euróviziósdalszutty, így egyértelmű lesza dolog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!