Honey/hajni kérdése:
Van 3 fiam.6,4 és 2 évesek. A két nagyobb fiam nem mutatja jelét hogy szellem szegődött volna melléjük. De úgy tűnik a kicsihez igen. A 2 éves gyerek láthatja a szellemeket?
Figyelt kérdés
Anyukám tavaly jan.13-án halt meg. Azóta sok furcsa dolog történt. Pl. :a tükör leesett és a könyvek a polcról stb. de ami múlt héten az már kicsit sok volt.2 éves kisfiam feküdt az ágyon vidáman nézte a mesét és 1szer csak pofozni kezdte magát a jobb kezével. A ballal meg próbálta lefogni a jobb kezét és mondta -ne! Aztán sírva kitört hogy -anya nem engedi, nem enged el. Anya segíts. Ezt most én kérdem. MI LEHETETT EZ? Szellem? Mit tegyek? Ha lehet ne vicceljétek el.2014. máj. 28. 23:31
11/21 anonim válasza:
Démonok, hjahh. Kedves anyuka, ne dőljön be ilyen hiedelmeknek. A fiának létező betegsége van, ha jól tudom van is ilyen betegség, ami ilyen hallucinációkat okoz a gyerekeknél (ufólátogatások, túlvilági lények, stb), ez egy születési rendellenesség az agyban. Gyógyszeres kezeléssel és pszichoterápiával helyre fog majd jönni, keresni kéne egy szakorvost, és nem sarlatánokhoz fordulni, Ön is jobban jár.
12/21 A kérdező kommentje:
Édesanyám nem volt sátánista de gyakorolta a szellemidézést.és ha jó ha nem én hiszek a szellemekbe és az ehhez tartozó dolgokba.......ha a tükör leesése baleset és a fiam játszik akkor a könyvek a polcról? Ja és nem mellesleg ha a fiam játszik akkor nem sír a félelemtől és könyörög.
2014. máj. 29. 23:24
13/21 anonim válasza:
A gyerek nem beteg, nehogy pszihés gyógyszereket adj neki, fordulj olyan szakemberhez aki a szellemvilággal kapcsolatban tud segíteni, tudtommal a macskák érzik leginkább szellem létezését ha van cicátok figyeld a viselkedését.
14/21 anonim válasza:
Mondom, ha anyad sokat foglalkozott ezzel a temaval lehet, hogy valamilyen szerzodest kotott egy demonnal, ami a halala utan ervenyesul a demonok sokszor egy gazdatestet keresnek maguknak leginkabb egy fiatal gyereket van, amikor nem is mutatkoznak a gazdatest nem is tud errol semmit csak, akkor mutatkozik, amikor felismerhetove valik, akkor atveszi az iranyítast a gazdatestet felett es, akkor hiaba fogod vinni egy pszichologusnal nem sokat fog rajta segíteni ez egy atok attudod adni valaki masnak.
15/21 A kérdező kommentje:
Van cicánk de nem marad meg a lakásba.hiába hívjuk be.pedig míg pici volt bent aludt a kis fiammal.de valamiért erről leszokott. :(
2014. máj. 30. 17:43
16/21 anonim válasza:
velem is történt ilyen kiskoromban, nekünk egy gyertya esett ki a helyéről egyik rokonunk halálakor, szkeptikusan álltam először a dolognak, megvizsgáltam, hogy fizikai hatástól kieshetett-e volna, de nem. még amikor földrengés volt, akkor sem mozdult el a helyéről. na erre mondjanak a szkeptikusok magyarázatot. a gyertya lassan már 20 éve áll stabilan a helyén, pedig ugye 2 év alatt sok víz lefolyt a Dunán, sok minden történt.. nekem is voltak túlságosan részletes álmaim, volt amit egy illető halála után 5 nappal álmodtam, na erről nem mesélek, mert nagyon hosszú, az a lényeg, hogy pont akkor álmodtam azt, amikor kellett, jó időzítéssel, nagyban befolyásolta a napomat az az álom, és éreztem, hogy valaki meghalt és otthon kell, hogy maradjak, pedig aznap sok dolgom lett volna... otthon maradtam és be is jött.. tényleg meghalt valaki, és szükség volt rám. erre szerintem nincs tudományos magyarázat, bár a szkeptikusok kétkézzel kapálóznak, hogy nincsenek szellemek és hülye az, aki hisz bennük. és szerintem az az ember, aki egy 2 éves gyereket gyógyszerrel tömne és dilidokihoz járatna, az egy (már elnézést) egy világi idióta. igen, vágjuk tönkre a fejlődő újszülött szervezetét :)
17/21 A kérdező kommentje:
16-os válaszoló engem érdekelne hogy mit álmodtál mert nekem is voltak fura álmaim. 6hónap alatt 3közeli hozzámtartozot vesztettem el.és ezzel kapcsolatba és utána is voltak álmai.kérlek írd le légyszi.nem baj ha hosszú.GYES-en vagyok. :) van időm.
2014. jún. 1. 21:53
18/21 anonim válasza:
A gyereken csak egy dolog segíthet: ha a gyes-en lévő anyukája nem szellemeken töri a fejét, mert nyilvánvalóan a gyerek nem magától csinál ilyesmit, hanem mert olyan közegben van, ahol állandóan ezt hallja. A kisgyereknek játék kell, vidámság, nevetés, pozitív ingerek, ÉLET! és NEM TÚLVILÁG! Nem valamiféle szellemek teszik beteggé a gyereket, hanem a saját családja a sok baromsággal, képzelgéssel. Akinek három egészséges gyereke van, inkább örüljön annak és ne holtakkal foglalkozzon. Az élet rövid, a túlvilág meg úgy néz ki, hogy hosszú, szerintem inkább az életre kellene koncentrálni, amíg módunkban áll. Úgyhogy lehet vinni a gyerekeket kirándulni kedves anyuka.
19/21 anonim válasza:
Az sem kizárt, hogy nem igazán dolgozta(d) fel anyud halálát, és ezt a gyerekek megérzik. Vagy a nagyobbak húzzák az agyát. Beszélni kell vele, mit érzett, ki bántotta, ilyesmik - feltéve, ha el tudja mondani. Vagy rajzoltasd - vagyis rajzolgasd le, mit vonsz le a meséjéből, és úgy érdeklődj tovább.
NE a szellemekről kérdezd és ne is mondj róluk neki semmit, csak általánosságban.
Én meg azért a nagyokat is kérdezgetném, nem tömték-e (viccből) a tesó fejét valamivel.
20/21 anonim válasza:
Egy 2 éves még sok furcsa dolgot csinálhat, óvodás korban is nagy még a képzelőerejük. 2 évesen kezdődik el az időszak általában, amikor elkezdenek félni a sötétben. Ilyenkor ismét nehezen megy az altatás is. Van aki képzeletbeli barátot kreál magának, vagy éppen egy játékától, pl. egy plüssétől egyik pillanatról a másikra elkezd félni. Ezt komolyan kell venni, azt a plüsst el kell tenni. Milyen mesét olvasnak neki, milyen mesét néz? A mai mesék tele vannak harccal, negatív dolgokkal. Régi mesefilmeket nézzen (lolka és bolka, kockásfülű nyúl, youtube-on rengeteg régi gyerekmese van, magyarok is), de a bogyó és babóca is tökéletes az ő korosztájának. Fontos, hogy a mesének pozitív vége legyen. A nagymamának semmi köze ehhez, sőt: nagymamák nem szokták ijesztgetni az unokájukat. Max. nagypapák :-D, de ők is csak addig, amíg élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!