Hallottam a fekete szeműekről és olvastam is történeteket hogy sok embernek a házába vagy kocsijába akartak bekérezkedni de viszont soha nem engedték be őket és mi történik ha valaki beengedi őket erről még nem olvastam?
Nem vagyok szkeptikus alkat, de ez csak egy modern városi legenda, egy mese.
Látszik hogy a vámpír történetekből is loptak: nem mehetnek be a házba, mert nem hívták be őket. Ez egyértelműen ezekből vannak átplagizálva.
A másik dolog ha elolvasod a sztorikat szinte nincs semmi konkrétum bennük. Pl. nincs még egy név sem megadva, csak a "Xy helyen egy nő" " egy férfi" látta őket. Ez kb. olyan mintha leírnám, hogy "Kecskeméten egy férfi látta" vagy azt, hogy "Magyarországon a Gyula észlelte". Ergó semmi konkrétum.
Pont ezért. Mert csak egy mese.
Szerintem ők ellenséges földönkívüliek álruhában: reptoidok, krixkraxok, lumbulábiak ,poloskoidok meg effélék
Ha beengeded őket, akkor elrabolnak és megbecstelenítenek
08:36 A válaszodon de nagyot nevettem :'D
De gondolj bele, azok nem lehetnek, mert azok kérés nélkül is bejönnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!