Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hallottam a fekete szeműekről...

Hallottam a fekete szeműekről és olvastam is történeteket hogy sok embernek a házába vagy kocsijába akartak bekérezkedni de viszont soha nem engedték be őket és mi történik ha valaki beengedi őket erről még nem olvastam?

Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szkeptikus alkat, de ez csak egy modern városi legenda, egy mese.

Látszik hogy a vámpír történetekből is loptak: nem mehetnek be a házba, mert nem hívták be őket. Ez egyértelműen ezekből vannak átplagizálva.

A másik dolog ha elolvasod a sztorikat szinte nincs semmi konkrétum bennük. Pl. nincs még egy név sem megadva, csak a "Xy helyen egy nő" " egy férfi" látta őket. Ez kb. olyan mintha leírnám, hogy "Kecskeméten egy férfi látta" vagy azt, hogy "Magyarországon a Gyula észlelte". Ergó semmi konkrétum.

Pont ezért. Mert csak egy mese.

2014. máj. 26. 23:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Az USA megmentene minket!!! Egyébként én is hallottam fekete szemekről: http://www.youtube.com/watch?v=Ws6d1y6_vB0 Bocsi, ha nem volt vicces. :)
2014. máj. 27. 00:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ők ellenséges földönkívüliek álruhában: reptoidok, krixkraxok, lumbulábiak ,poloskoidok meg effélék

Ha beengeded őket, akkor elrabolnak és megbecstelenítenek

2014. máj. 27. 00:22
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
ezek vagy román paplanárusok, vagy színesfém orientált afro magyarok.
2014. máj. 27. 08:36
 15/18 anonim ***** válasza:

08:36 A válaszodon de nagyot nevettem :'D

De gondolj bele, azok nem lehetnek, mert azok kérés nélkül is bejönnek...

2014. máj. 27. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez csak ilyen amerikai filmből vett hülyeség, nehogy már komolyan vegye bárki is. :)
2014. máj. 27. 17:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Most olvastam el amit írtál és a kép nagyon ijesztő. Ha ez tényleg IGAZ akkor kezdek félni😲
2014. dec. 25. 15:46
 18/18 Skelita válasza:
Szefi videójában megnéztek valami olyasmi videót, hogy bement egy feketeszemű kislány a pasi házába [de ugye kívülről vette a kamera] pár pillanat múlva pedig kijött a csaj. De azt nem tudni, hogy mi történt odabent...
2015. júl. 7. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!