Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet hogy szellem?

Lehet hogy szellem?

Figyelt kérdés
Hajnalba be szokott kapcsolni a tv-m magától, a kapcsolóhoz semmi közöm, vagy másfél méterre van tőlem. általában olyan hajnal 1 óra körül történik meg, de csak akkor amikor ébren vagyok.... még sosem keltem fel rá, hogy menne a tv. ( nincs rajta időzítő )
2014. máj. 12. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem szellem,mert s TV lehet,hogy csak rossz.

Nézesd meg a TV-t.

Én nem gondolnám azt,hogy szellem van nálad.

De ha még történnek furcsa és megmagyarázhatatlan,akkor már lehetséges.

2014. máj. 12. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha öreg a tv, akkor lehet, hogy az. Este húzd ki a kábelét.
2014. máj. 12. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincsenek szellemek.
2014. máj. 12. 15:12
 4/8 Talánegyszer válasza:
51%
Ez nem szellem,hanem a budaörsi fitymacsattogtató
2014. máj. 12. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Szimplán öreg már a TV. Húzd ki. De ha spirituális ezo választ vársz, akkor szerintem ez egy rég elhunyt ük-ük családtagod, akinek a körömcsipesze a padlásotokon hever, és azt szeretné visszakapni.
2014. máj. 12. 20:18
 6/8 A kérdező kommentje:

most lesz 1 éves a tv :D

nem akarok semmit belemagyarázni csak olyan érdekes és nem tudok semmi ésszerűt mondani rá :D

2014. máj. 12. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól.hogy egy éves,attól még simán lehet baja.
2014. máj. 13. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet, hogy szellem, de lehet más is. Nagymamámnál pl. akkor szokta így önállósítani magát a TV, amikor áramszünet van. Amikor visszajön az áram, mindig bekapcsol, akkor is, ha az áramszünet előtt ki volt kapcsolva. Ha zavar, akkor szerintem is húzd ki estére. Vagy nézd meg, milyen műsor megy, amikor bekapcsol, lehet, hogy a szellem üzenni akar :)
2014. máj. 31. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!