A papám pár napja meghalt és apukám azóta hangokat hall. Miért? Többi lent
Figyelt kérdés
A papám autóbalesetben meghalt és apukám saját magát hibáztatja, persze nem az ő hibája. És a papámnak nagy háza van ezért nem akarjuk őrizetlenül hagyni és apukám minden nap ott alszik egyedül a házban. Azt mondja, hogy hangokat hall és lépéseket éjszaka. Mi is aludtunk ott egy éjszakát, de én nem észleltem ilyesmit és anyukám se mondta volna, hogy tapasztalt volna valamit. Apukámat nagyon lesújtotta ez a baleset és lehetséges, hogy ezért hiszi azt, hogy hall valakit vagy tényleg van valami paranormális jelenség a házban.?2014. máj. 2. 21:23
11/11 anonim válasza:
Vannak. Igen. Az én anyám 1999-ben halt meg. Halála után két nappal eljött hozzám elbúcsúzni. Épp őt sirattam, és egyszer csak megjelent előttem életnagyságban. Világosan láttam, beszélt hozzám, Volt egy régi vitánk a túlvilágot és a vallást illetően, és visszajött elmondani, hogy most már látja, hogy nekem volt igazam.
Számomra ez nagyon meggyőző volt Jézus és a pereputtya ellen, mert anyám egész életében hozzájuk imádkozott, bár úgy tűnik ezek szerint feleslegesen.
Őszinte részvétem neked és a családodnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!