Hangokat hallatom az éjjel, kellemes dalt. Mi lehetett?
csengett a füled
nem tudom ennek mi köze az ufo-khoz?
Álomba merülés előtt, mikor még a tudat éber, de már kezd belépni az alvás fázisába, hallucinációk jelenhetnek meg. Ezek leggyakoribb esetben hangok (emberi beszéd, a saját neved hallása, kiáltások) vagy általában kellemes dallam. Előfordulhatnak képi hallucinációk is, de azok általában ritkák.
Másik eset, közvetlenül álomból ébredés után, mikor már a tudat önmagánál van, de a test még bénult állapotban, akkor alvásparalízisről beszélünk. Ez többnyire kellemetlen, ijesztő, fullasztó érzés, gyakran kísérhetik képi, ritkábban pedig hang hallucinációk.
Vagy tényleg kintről szólt a zene. Ja, vagy UFÓ!! Unidentified Flying Object mellesleg...
"a szomszéd se hallgatót, zenét és a fülem se csenget, mert anyám a másik szobában aludt és ő is szintén hallota.."
Bocsi, ezt nem láttam. Hát, ezek szerint akkor tuti valahonnan külső forrásból szólt a zene.
De helyesen írni megtanulhatnál, mert gondolom 21 éves korodban már illene. Bocs a fikázásért, de tényleg durván ergya a helyesírásod, nem tudtam elmenni mellette. :/
Talán a nyelvtankönyvek hívogató dallama.
Üdv,
Gerenda tisztánlátó
Humor Herold :D
Csak nehogy tisztán lássak, mert akkor ihaj csuhaj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!