A tükör tényleg átjáró?
Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy a tükör átjáró.
Főleg éjjelente.
Én most kaptam egy gardróbot,amin két nagy tükör van,és azóta,hogy ezt megtudtam,nem nagyon tudok aludni...
Meg hogy le kéne takarni.
Szerintetek ez igaz?
2014. ápr. 28. 17:47
21/40 anonim válasza:
#18 a szó amit keresel: szkepticizmus...
22/40 anonim válasza:
"A tükör tényleg átjáró?"
Igen, de csak ha erősen futsz neki.
23/40 A kérdező kommentje:
Már az egyik válaszomban leírtam,hogy én a szellemekre gondoltam!
2014. ápr. 30. 16:39
24/40 anonim válasza:
Mi meg már ezerszer leírtuk, hogy NEM! Nyugi. Nem fognak szellemek kijönni a szekrényből, legfeljebb csótányok vagy egerek, ha nem tartod rendben.
25/40 anonim válasza:
A TÜKÖR TÉNYLEG LEHET ÁTJÁRÓ!!!! KÉPZELD EL HOGY A SZELLEM KÖRÜL MINDEN SÖTÉT ÉS A TÜKÖR LEHET A SZELLEM SZÁMÁRA EGY ALAGUT AHONNAN KITUD JÖNNI...
26/40 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló:Csak úgy mellesleg,gondozom jól a gardróbom,és az,hogy ezt a kérdést feltettem,attól még nem biztos,hogy elhiszem ezt.
Utolsó válaszoló:Én most egy kicsit elbizonytalanodtam,mert itt a legtöbben azt írják,hogy ez csak egy babona....
Amúgy köszi a választ!
2014. ápr. 30. 20:23
27/40 anonim válasza:
Ha jól gondozod, akkor meg ne aggódj semmi miatt. A csótányok a nyirkos helyeket keresik. Az utolsónak meg ne higgy, emiatt ne bizonytalanodj el. Semmi érvet nem írt. Nyugi, nem fog semmi kijönni a szekrényedből, se a tükréből.
28/40 anonim válasza:
Még senkisem bizonyította be, meg kell tapasztalni
29/40 anonim válasza:
...és mi történik, ha egy szellem fut erősen neki a tükörnek?
30/40 Shai-Hulud válasza:
Zúgnak a szellemek, neki a tükörnek,
Nagyot koppannak, majd darabokra törnek...
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!