A felsorolt lények közül melyik az amelyikben hisztek és úgy gondoljátok hogy létezhet, és melyiknek a létezését tartjátok kizártnak? (többi lent)
Szerintetek az itt felsorolt lények közül melyiknek van valószínűsége hogy
létezik, esetleg hisztek benne, és melyiknek a létezését tartjátok kizártnak?
angyalok, Isten, ördög, a Figyelő, szellemek, démonok, tündérek, Slender Man, Ufók, aura látók, a kaszás (halál), lidércek, kopogó szellemek, vámpírok
Létezik:
- aura látok - teljesen reális
- vámpírok - simán létezhetnek vérre szomjazó emberek (habár valószínűleg nem tudnak denevérré változni)
- ufó-földönkívüli - óriási a Világegyetem, miért csak nálunk lehetne élet?
- Slender Man - nem feltétlenül a klasszikus értelemben, de könnyen kialakulhatott nála ilyen születési rendellenesség
- tündérek - talán nem pont olyan "cuki, aranyos lepkeszárnyas kislány", de létezhet
Nem létezik:
- Isten és az Ördög - én az evolúcióban hiszek, mert túl abszurd, hogy egy valaki gondolt egyet, és megteremtette az embereket
- Kaszás - a halál egy nagyon is valós dolog, de nem hiszem, hogy ez egy lény munkája lenne
A lidércek, démonok, angyalok terén még nem döntöttem.
Viszont szerintem léteznek különleges emberek. Csak nézd meg a Hősök-Heroes című sorozat előzetesét. A sorozat különleges emberekről szól. Valamelyikük repül, valaki regenerálja önmagát, látja a hangokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!