A felsorolt lények közül melyik az amelyikben hisztek és úgy gondoljátok hogy létezhet, és melyiknek a létezését tartjátok kizártnak? (többi lent)
Szerintetek az itt felsorolt lények közül melyiknek van valószínűsége hogy
létezik, esetleg hisztek benne, és melyiknek a létezését tartjátok kizártnak?
angyalok, Isten, ördög, a Figyelő, szellemek, démonok, tündérek, Slender Man, Ufók, aura látók, a kaszás (halál), lidércek, kopogó szellemek, vámpírok
# 13:
Az aura látók, vagyis inkább "tisztán látók" nem a démoni világra nyíltak meg, hanem az emberi érzékszervekkel nem észlelhető világot képesek valahogy érzékelni.
Szerintem angyalok, Isten, démonok, földönkívüliek, tisztán látók és vámpírok (de nem az Edward féle Twilightos baromság) léteznek, vagy léteztek.
Szellemek, lidércek és kopogó szellemek (bár inkább elementáloknak mondanám őket) szintén léteznek, de ők szerintem mind egy kategóriába tartoznak...
Maga a kaszás nem létezik, az csak egy szimbólum. A Grifter (Figyelő) és Slender Man pedig csak a 4chan.org/x/ kitalációja, hogy magukat szórakoztassák creepy pastákkal (ez biztos, mert én is "ott voltam", amikor ezeket kitalálták, csak aztán túl mainstream lett)...
igeen, a retard manó!!! mennyire jó!
Istenben hiszek, illetve a természetfelettiben, hogy hogy hívjuk..., meg magamban!
aura látókban nem, azt mindenki látja. vagy nem?
a halálban, persze igen. biztos vannak földönkívüliek is, hiszen a világűr végtelen és rengeteg hasonló galaxis van, mint a miénk... szóval az ufókban is hiszek.
slender man nem tom ki az. az a rézfaxúbagoly?? :D:D vagy hogy híjják minálunk? nem hiszem.
szerintem a vámpírok már kihaltak. boszorkányok vannak, az tuti! De szó szoros értelmében boszorkányok!
Angyalok, szellemek, démonok, tündérek, lidércek... ezek olyan egy és ugyanaz szinte, természetesen szerintem léteznek!
Hiszek az előző életben is, és hogy ha meghalunk is lesz valami... ilyen mennyország meg pokol, ezt nem tudom eldönteni, de akkor már inkább remélem nincs. :)
bár nem volt a felsorolásban, az örök szerelemben is hiszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!