Mi van ha már nem akarok többé ember lenni?
Figyelt kérdés
Nem érzem már jól magamat, olyan helyen akarok élni, ahol vannak természetfeletti dolgok, és én is lehetek az...
Mit tegyek ilyenkor?
Az az álmom hogy valamilyen olyan természetfeletti dolog legyek ami tud bánni a természeti erőkkel, esetleg démon vagy ilyesmi...
14/F
2014. ápr. 26. 14:22
12/18 anonim válasza:
Túl sok fantasy filmet nézel! Nézz inkább Spongebob-ot! Vagy ha inkább egy démoni lény érdekel itt van egy! Garantált, hogy egy ideig nem fog kimenni a fejedből! Csak erős idegzetűeknek!
13/18 anonim válasza:
Túl sok fantasy filmet nézel! Esetleg vámpír akarsz lenni? N Vérfarkas? Ne nézz több Alkonyatot!
Érdekel egy igazi démoni lény, aminek a videoját ha megnézed, sokáig a fejedben marad?
15/18 anonim válasza:
Lehet most kéne törölni a WOWot a gépedről.
16/18 anonim válasza:
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekhez tudom írni: Embernek születtél, fogadd el. Sok lehetőség rejlik minden emberben, csak tudni kell a hozzá vezető utat!
17/18 anonim válasza:
14/F Van 2 megoldas az egyik az hogy beszeld meg barataiddal/ismeroseiddel hogy egy hetik kb tegyenek ugy mintha te valami mas leny lennel vagy ilyesmi,vagy a masik megoldas csatlakozz egy ojan csapathoz akik azzal szorakoznak egy parszor hogy oszejonnek es ugy tesznek mintha demonok vagy valami mas lenyek lennenek egy kulon vilagban. es ezzel meg tudod oldani en is igy tettem
18/18 anonim válasza:
Te is nagy anime fan lehetsz. Az a baj, h ezek csak a mesekben leteznek. Ha valami termeszetfeletti leny akarsz lenni akkor legyel szellem. De azt nem kell siettetni, termeszetes uton is meg lehet halni es akkor energiava valsz. Hat nem termeszetfeletti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!