Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet "ez"? Kérlek titeket,...

Mi lehet "ez"? Kérlek titeket, csak NORMÁLIS válaszokat írjatok

Figyelt kérdés
Napközben a szobámban vagyok és gépezek, de olyan mintha lenne rajtam kivűl más is pedig egyedül vagyok itthon. Este elmegyek tusolni és nem merek egyedül bent lenni, olyan érzésem van mintha követne valaki, folyamat nézne és jönne utánam bár merre is megyek. Egyik nap anyuék szobájában kellet aludnom, egyszerűen nem bírtam a szobámban megmaradni annyira féltem, lefeküdtem aludni és hallom a szobámból, mintha a klaviatúrát ki húzta volna valaki és a székembe ülne, nyikorog. Volt, hogy arra keltem egy arc pár centiről az arcomba meredve néz, vagy pedig az éjszaka közepén valaki simogatja az arcom. És állna valaki!?
2014. ápr. 24. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
csaj vagy, vagy csak simán buta?
2014. ápr. 27. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem a 3. válaszolónak igaza van. velem is szoktak hasonlók történni, de csak azért, mert nagyon a félelemre koncentrálok. ilyenkor zajokat hallok és furcsa dolgokat látok, de csak a képzeletem játszik velem, és szerintem veled is. gondolj valami vidámra, vagy nézz elalvás előtt egy vígjátékot és ne koncentrálj a félelemre.
2014. máj. 1. 13:50
 13/13 anonim válasza:
Ez a "simogtós arc" a "vén boszorka" nevű ősrégi rémálom.
2014. máj. 17. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!