Mi lehet "ez"? Kérlek titeket, csak NORMÁLIS válaszokat írjatok
Figyelt kérdés
Napközben a szobámban vagyok és gépezek, de olyan mintha lenne rajtam kivűl más is pedig egyedül vagyok itthon. Este elmegyek tusolni és nem merek egyedül bent lenni, olyan érzésem van mintha követne valaki, folyamat nézne és jönne utánam bár merre is megyek. Egyik nap anyuék szobájában kellet aludnom, egyszerűen nem bírtam a szobámban megmaradni annyira féltem, lefeküdtem aludni és hallom a szobámból, mintha a klaviatúrát ki húzta volna valaki és a székembe ülne, nyikorog. Volt, hogy arra keltem egy arc pár centiről az arcomba meredve néz, vagy pedig az éjszaka közepén valaki simogatja az arcom. És állna valaki!?2014. ápr. 24. 13:10
1/13 anonim válasza:
Erre nincs normális válasz! Kevesebbet füvezz, piálj, fantáziálj. Ha valamit észlelelsz, keresd meg a tényleges okát, ne ragadj le egy "természetfeletti" elgondolásnál. "egyszerűen nem bírtam a szobámban megmaradni annyira féltem" akkor is maradj a szobádban ha összesza-od magad. Majd meglátod, hogy nem lesz semmi. Azt meg csak szeretted volna ha valaki simogatott volna az éjszaka közepén. A nemi szervedet nem simogatta?
2/13 anonim válasza:
Hát,ha én hinnék az ilyenekben,akkor azt mondanám,hogy egy szellem az,lehet valamelyik elhunyt nagyszülőd.. De nem hiszem hogy ez a legjobb magyarázat erre,egyszerűen csak beképzeled magadnak szerintem.Gondolj arra,hogy nincs ott senki,és előbb utóbb elmúlik a rossz érzés,meglátod.Bátorság!
3/13 anonim válasza:
Azért tűnik így mert folyamatosan erre koncentrálsz. Az agyad játszik veled. Ha valami tök fontos és sietős dolgod akadna hirtelen, hidd el többé fel sem tűnne ez a dolog csak amikor újra rágondolsz.
4/13 anonim válasza:
Lehet hogy a Rake volt más néven "A Figyelő" amit tudni kell róla hogy hosszú karmai vannak és hogy mindig figyel!! De szerintem ez csak egy legenda vagyis valami creppypasta izé!
5/13 anonim válasza:
megmagyarázni semmit sem tudok, csak egy tanácsot adni: bármi van/lesz ne félj a szellemtől.!! Az meg hogy dolgokat mozdít el, egy ártatlan szellem nem tudja megcsinálni, hiszen max egy poharat tud egy kicsit megmozdítani, de utána teljesen kifárad. Nem a frászt akarom rádhozni. De ha esetleg démon, akkor ne szenteltesd meg a házat,mert az dühíti fel a legjobban. A lényeg, hogy ne félj.
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm segítséget !
kicsit "hülyén" érzem magam mert mástól nem mertem megkérdezni,nem nagyon hittem eddig az ilyen dolgokban csak ...egyre sűrűbben "történnek" és amíg az emberrel nem történnek ilyen dolgok addig nem is hiszi el ...
2014. ápr. 24. 17:40
7/13 anonim válasza:
Tudom mi ez...Szerintem jól tetted hogy anyudéknál aludtál. Van egy lény, ami úgymond "megrekedt" az élet és az asztrális világ között. Ez a krotenhall {fonetikusan; krötenháll} . Ez ha éber vagy, láthatatlan, de amikor az agyad kilép a fizikális valóságból, látható-és valamilyen szinten- érezhető lesz. A krotenhall igyekszik másokat is az élet és az asztrális világ közé rántani, ugyani mint sok más lény, ő is kerws valakit , akivel megoszthatja üres, tátongó lelkét. Ajánlom hogy éjjel szórj sót vagy lisztet az ágyad köré, és reggel nézd meg. Ha valami odébbhordta, krotenhall-lal van dolgod.... A só csípi, a lisztbe pedig belesüpped, beleragad,így odébb akarja majd söpörni.
8/13 anonim válasza:
na erre kivancsi vagyok :) probald ki! nekem is ilyen problemaim vannak.
9/13 anonim válasza:
Akutt paranoiának hangzik, bár még nem annyira súlyos.
Próbálj felkapcsolt lámpánál aludni.
Ha tényleg elkezd zavarni a dolog, akkor viszont irány az orvos.
10/13 anonim válasza:
Én sosem hittem az ilyen dolgokban teljesen,meghallgattam mindenkit aki ilysmit mesélt,de amíg velem nem történt hasonló és meg nem tapasztaltam addig el sem tudtam képzelni.....Vannak túlvilági lények,velem is megtörtént az h éreztem ,hogy valaki a szobámban van és ártani akar nekem,sőt azt is megéreztem ha a gyerekszobában volt.Ezek után lettem depressziós mert nem bírtam feldolgozni azt amit láttam és éreztem,a párom nem hisz az ilyesmiben,neki nem is mondtam,nem hiányzik ,hogy hülyének nézzenek ,mert először én sem tudtam hova tenni ezt a dolgot.Nem vagyok mélyen vallásos,de imádkozz!!!Nekem csak az segített és azóta sem tapasztaltam hasonlót.3x fordult velem elő ilyen találkozás....és iszonyú volt.Aki nem tapasztalja meg úgysem hiszi el h léteznek,én sem hittem,de minden megváltozott.Próbáld kontrollálni a félelmedet tőle,mert az csak erősíti a "démont".Vagy nem is tudom mi ez,de remélem soha többé nem tapasztalok meg ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!